سلام خانما یه راهنمایی میخوام من لاغرم فقط شکم دارم هر سری که وزن اضافه می کنم بتونم سینه و باسن رو بزرگ کنم فقط شکمم بزرگتر میشه حتی با وجود اینکه ورزش میکنم کسی میدونه چیکار کنم که تجمع چربی به سینه و باسن بره بخدا خیلی حسرت میخورم تو باشگاه همه خوش اندام من مثل دختر ۱۳ ساله ام 😞
*دلتنگمو دلتنگ نبودی که بدانی چی کشیدم * *عاشق نشدی لنگ نبودی که بدانی چی کشیدم*
وای منم هیکلم خوبه فقط شکم دارم من صبحونه شامم نمیخورم فقط ناهار میخورم شبها میوه میخورم
(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه هیچکس درخواست دوستی نده تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
دقیقا منم همینم هیچیم که نخورم فقط شکم میارم حتی بازوهام لاغرن 😑
آره منم مرگ بر شکم اعصابم خورد کرده
(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه هیچکس درخواست دوستی نده تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏