2821
2789
عنوان

زایمان دوم

1042 بازدید | 54 پست

خانوما بیاید تجربه زایمان دومتونو بگید لطفا.من زایمان اولم طبیعی بود دومی رو هم طبیعی میخوام ولی شنیدم جنسیت بچه رو درد زایمان اثر داره .تو دخترم که خیلی راحت بود بنظرتون زایمان پسر خیلی درد داره؟

رمان صحرا رو مینویسم ،برای خوندنش به تاپیکهام‌ سر بزنین.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اولی سزارین بود دوست داشتم این یکی طبیعی باشه ولی دکتر گفت لگنم مناسب نیست .سزارین دوم مثل اوله یا اسونتر یا سخت تره؟

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

شما  ببخشید  زایمان طبیعی  رو  واژن تون تاثیر بد نذاشت  من خیلی شنیدم آدم باز میشه یا  فرمش  بد میشه من فعلا آرم میرم تو ۶ انشاالله  ولی از این چیزاش میترسم 

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 
من اولی سزارین بود دوست داشتم این یکی طبیعی باشه ولی دکتر گفت لگنم مناسب نیست .سزارین دوم مثل اوله ی ...

سزارین بنظرم زایمان اول یا دوم فرقی نداره احتمالا 🤔🤔🤔

اولی دختر بود اما بخاطر ورم شدید که داشتم و حالا شاید اولی بود بعد عمل خیلی خیلی اذیت شدم

اما سر پسرم بی نهایت راحت بودم بعد عمل راحت از جام بلند شدم شب هم خودم پسرمو بغل کرده بودم راه میبردم بخوابه

هر دو هم سزارین

شما  ببخشید  زایمان طبیعی  رو  واژن تون تاثیر بد نذاشت  من خیلی شنیدم آدم ب ...

نه گلم ،اگه ماما یا دکتر زنان وارد باشه هیچ مشکلی برات پیش نمیاد . برا من هیچ مشکلی بوجود نیومد و خیلی راضیم 

اولی دختر بود اما بخاطر ورم شدید که داشتم و حالا شاید اولی بود بعد عمل خیلی خیلی اذیت شدم اما سر پس ...

منم سزارین پسرم سرپا بودم یک هفته تمام تو بیمارستان پیشش بودم 

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
اینم خواهرم ک سزارین زایمان کرده میگفت دومی خیلی راحت تر از اولیه🤷‍♀️

ان شااله برای منم همینطور باشه

دومی خیلی راحت تر از اولیه. تفاوت در حجم درد نیست. درد دختر بیشتر تو شکمه پسر بیشتر تو کمره

من تو زایمان اولم کمتر از هفت ساعت درد کشیدم ، دردای شدیدم نیم ساعتم نشد خیلی میترسم که نکنه زایمان دومم طول بکشه .