2777
2789
عنوان

زایمان دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1055 بازدید | 54 پست
من زایمان اولم پسر بود درد زیاد کشیدم دومی هم پسره هنوز چهار هفته مونده خدا بخیر کنه 

چقدر فاصله بینشون هست؟

رمان صحرا رو مینویسم ،برای خوندنش به تاپیکهام‌ سر بزنین.
من تو زایمان اولم کمتر از هفت ساعت درد کشیدم ، دردای شدیدم نیم ساعتم نشد خیلی میترسم که نکنه زایمان ...

تو زایمان دوم طبیعی روند زایمان میگن سریعتره

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من تو زایمان اولم کمتر از هفت ساعت درد کشیدم ، دردای شدیدم نیم ساعتم نشد خیلی میترسم که نکنه زایمان ...

خوب توزایمان اولت هرکارکردی بازم همونوبکن مثلاورزش یاپیاده روی

زخمهاخوب میشونداما"خوب "شدن با مثل روزاول شدن خیلی فرق داره....💔
من میخوام سزارین شم ازطبیعی میترسم😕

من از سزارین میترسم ، در حدی که از همون روزی که فهمیدم باردارم دعا میکنم زایمانم راحت باشه اصلا به سزارین فک نمیکنم

ان شااله برای منم همینطور باشه

ان شاالله عزیزم🌸🌺🌹

ولی من خودم سر زایمان اولی اصلا نزاشتم کسی بهم دست بزنه خودم میشستم و پامیشدم اصلا هیچ وقت اجازه ندادم مامانم زیر بغلم رو بگیره 

یادمه اون روزا قربونش برم پادرد و کمر درد داشت منم نمیخواستم بهش فشار بیارم قربون خدا هم برم ی کاری کرد ک اصلا درد نداشته باشم و ب کمک مامانم نیازی نباشه😍❤🧡

خوب توزایمان اولت هرکارکردی بازم همونوبکن مثلاورزش یاپیاده روی

اتفاقا شروع کردم اما باز بعضیا میان مینویسن خیلی بد بود و اینا ، یا مثلا میگن زایمان دوم سخته اون میترسونتم

نه گلم ،اگه ماما یا دکتر زنان وارد باشه هیچ مشکلی برات پیش نمیاد . برا من هیچ مشکلی بوجود نیومد و خی ...

خداروشکر عزیزم انشالله زایمان هامون راحت باشه

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 
خداروشکر عزیزم انشالله زایمان هامون راحت باشه

ایشالله همه مامانا زایمان راحتی داشته باشن براشون خاطره خوب بشه

اره عزیزم دکتر می گفت زایمان دوم خیلی راحتر از اولی هست و روند زایمان زودتر اتفاق میافته ربطی به جنس ...

خیالم‌راحت شد 

من از سزارین میترسم ، در حدی که از همون روزی که فهمیدم باردارم دعا میکنم زایمانم راحت باشه اصلا به س ...

چون استراحت مطلقم بدنم خیلی ضعیف شده یعنی حتی نمیتونم بیشتراز۵دقیقه حموم کنم احساس میکنم استخوون هام خیلی ضعیف شدن میترسم نتونم دردطبیعی وفشارش روتحمل کنم

زخمهاخوب میشونداما"خوب "شدن با مثل روزاول شدن خیلی فرق داره....💔