2777
2789
عنوان

زایمان دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1061 بازدید | 54 پست
اتفاقا فاصله سنی بچهای شما خوبه من حس میکنم خیلی زود شد بچه دومم

میگن تو فاصله سنی سه سال بچه ها با هم دوست و‌رفیق میشن ، ولی فاصله که زیاد میشه باهمدیگه ارتباط خوبی نمیگیرن

رمان صحرا رو مینویسم ،برای خوندنش به تاپیکهام‌ سر بزنین.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خیالم‌راحت شد 

اره  عزیزم چون بدن امادگی داره منم سر بارداری اولم طبیعی اوردم می خواستم دومی رو سزارین کنم ولی دکتر گفت این اشتباه رو نکن انشالله برای هممون خوب پیش بره 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
ان شاالله عزیزم🌸🌺🌹 ولی من خودم سر زایمان اولی اصلا نزاشتم کسی بهم دست بزنه خودم میشستم و پامیشدم ...

منم اصلا نیازی به کمک نداشتم چون پسرم بعد تولد رفت تو دستگاه منم بعد از چند ساعت که از تخت بلند شدم رفتم پیشش و یک هفته تنها اونجا بودم و خودم همه کارای بچه رو تو ان ای سی یو میکردم .الآنم ایشالا زایمان کنم پسرم ماشالا انقدر بفکرمه نمیزاره کسی کاری کنه الان کارای خونه رو می‌کنه همش دورم می‌چرخه میگه مامان چیزی لازم نداری.کلا داره تو دیجی کالا برای خواهرش وسایل انتخاب میکنه😍😍

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
میگن تو فاصله سنی سه سال بچه ها با هم دوست و‌رفیق میشن ، ولی فاصله که زیاد میشه باهمدیگه ارتباط خوبی ...

اره من باخواهربرادرم زیادصمیمی نیستیم پنج سال ازبرادرم و۹سال ازخواهرم بزرگترم

زخمهاخوب میشونداما"خوب "شدن با مثل روزاول شدن خیلی فرق داره....💔
چون استراحت مطلقم بدنم خیلی ضعیف شده یعنی حتی نمیتونم بیشتراز۵دقیقه حموم کنم احساس میکنم استخوون هام ...

طبیعی فقط باید خونه درداتو بدی بعد بری بیمارستان ، اونجا امپول که میزنن زمانش کم میشه اما حالت طبیعیشو از دست میده .دردای طبیعی هی میرن و میان مابینشون استراحت میکنی ولی امان از امپول فشار. یکیم که نباید وقتی درد داری فقط دراز بکشی باید راه بری .البته بستگی به بدن خودت داره اگه با سزارین راحتتری همونو انتخاب کن

من دوتا زایمان داشتم ببین درد همون درده فقط زمانش نسبت ب زایمان اولی کوتاه تر میشه درد پسرهم شنیدم بیشترازدختره

آرام باش هیچ چیزی ارزش این همه دلهره را ندارد:)👣               وقتی گریه کنی هیچکس بهت اهمیت نمیده تا شروع میکنی به خندیدنحسودیا شروع میشه پس بخند بخند بخند(:🙃
منم اصلا نیازی به کمک نداشتم چون پسرم بعد تولد رفت تو دستگاه منم بعد از چند ساعت که از تخت بلند شدم ...

ای جووون چه پسری چراتواولی بچه رفت دستگاه؟

زخمهاخوب میشونداما"خوب "شدن با مثل روزاول شدن خیلی فرق داره....💔
اره  عزیزم چون بدن امادگی داره منم سر بارداری اولم طبیعی اوردم می خواستم دومی رو سزارین کنم ولی ...

چقدر مونده واسه زایمانتون؟

من هر دو بچه هام پسر هستن زایمان اولم راحت بود ولی دومی سخت بود 

😨😨😨 دلیل خاصی داشت که بچه دومتون سخت بود؟

ای جووون چه پسری چراتواولی بچه رفت دستگاه؟

قربونت.از آب کیسه آب رفته بود تو ریه اش باعث میشد نفسش بگیره

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲