2777
2789

خودتون لکنت دارید؟ 

مرسی که هستی..مرسی که امیدو انگیزه ی فردای منی..مرسی که توی تمومِ بدی‌های دنیا تو قشنگترین زیبایی زندگیمی..مرسی که همیشه کنارمی و به فکرمی..تو برای من تَه تَه همه چیزای خوبی❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم اما پسرم لکنت گرفته

لکنتشون درچه حده؟ 

مرسی که هستی..مرسی که امیدو انگیزه ی فردای منی..مرسی که توی تمومِ بدی‌های دنیا تو قشنگترین زیبایی زندگیمی..مرسی که همیشه کنارمی و به فکرمی..تو برای من تَه تَه همه چیزای خوبی❤️
۵سالشه اول حرف ها گیر می‌کنه و حتی تا ده بار هی تکرار میکنه

من خودم خیلی کوچیک ک بودم لکنت داشتم البته خیلی شدید نبود.. مادرم منو دکتر بردن اما دکتر گف خودش بزرگ شه خوب میشه و نگران نباشید.. بیشترین عامل لکنت من هیجانی بودنم بود میخاستم تند حرف بزنم یا عجله داشتم یهو همه چی قاطی پاتی میشد😂

یا مثلا وقتایی ک استرس داشتم.. یا وقتایی ک حس میکردم طرف مقابلم معذبه و نمیزاش حرف بزنم خودش کلامتو درست میکرد میگف.. ینی میخام بگم سعی کنین ب پسرتون استرس وارد نکنید وسط حرفش ب هیچ عنوان نپرید و بزارین خودش جملشو کامل کنه.. و اصن نگران این نباشه ک طرف مقابلم الان چ فکری راجبم میکنه.. بهش اعتماد به نفس بدین.. ولی درکنارش حتمن پیش یک دکتر متخصصم برید.. اما من خودم ب مرور زمان بدون دکتر لکنتم کم شد و خود بخود از بین رفت طوریکه هیچکس فکرشو نمیکنه من قبلا لکنت داشتم.. هرچند ناچیز بود.. امیدوارم پسرتون هرچ زودتر خوب شن

شما مشهدی هستین؟تجربه دارین؟

بله عزیزم.. ولی من دکتری ک تعریفشونو شنیدم دکتر تقی زاده هستن ک مشهد نیستن

من خودم خیلی کوچیک ک بودم لکنت داشتم البته خیلی شدید نبود.. مادرم منو دکتر بردن اما دکتر گف خودش بزر ...

پسر من یک کم شدیده.پیش درمانگر میبرم ولی هنوز تاثیری نداشته خیلی نگرانم إن شاالله همینطور بشه ممنون