2777
2789
عنوان

می خوام چادری بشم

221 بازدید | 19 پست

دوستان من تصمیم گرفتم چادری بشم تصمیمش رو از خیلی وقت پیش گرفتم ولی تو یه قسمتایی گیر کردم همه جا چادر باید سرم باشه؟کجاها می تونم چادرمو بردارم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فقط مجلس زنانه 

کوه 

دریا 

چادر نمیپوشم ک دومورد اخر رو مانتو عبایی که عرب ها میپوشن میپوشم 

مجلس زنانه ک لباس مجلسی مناسب اون مجلس

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..

من همه جا چادر دارم , حتی مهمونی ها   ولی توی جمع مهمونی چادرمو  بر میدارم , ولی توی مسیر رفت و امو چادر دارم 

البته الان پابه عرصه چادری ها گذاشتن سخته , متاسفانه برا من خییییلی موقعیتای کاری به خاطره محجبه بودنم از دست رفت چون با معیار ظاهر اراسته اونا هم خوانی نداشتم 

ولی خودم خوشحالم از پوششم و به هیچ وجه کنارش نمیزارم , خییلی هم دوسش دارم 

حتما چادری که بیرون همیشه سر میکنید با چادر مهمونیتون فرق بکنه , 

با ماشین لباسشویی نشورید چادرو و حتما نرم کننده بزنید 

ازین ست های ساق و روسری و کیف و کفش که خیییییلی خوشگلن ایده بگیرین تا شیک پوشتر به نظر برسین 

ببخشید طولانی شد

خوانید از دل و جان , دلدارتان خدارا
منم میزارم اکثر وقتا همیشه نه  

مامان من میگه چادر حرمت داره گرفتی دیگه زمینش نزار منم چندسالی بود این تصمیم رو داشتم ولی بهم اطرافیان می گفتن که تو با روسری و اینا می تونی  حجاب داشته باشی نمی خوهد حتما چادر بگیری یه جوری منو پشیمون می کردن تا اینکه تصمیمو گرفتم چادری شم