2777
2789
عنوان

حمله پانیک😖😭

196 بازدید | 14 پست

صبح یه اتفاقی قرار بود بیفته برام که اصلا بد نبود ولی من ترسشو داشتم

از ساعت پنج که خواب همون اتفاق رو دیدم بیدار شدم بدنم مور مور شد و نفسم تند تند میزد ضربان قلبمم رفت بالا و احساس سرما شدید کردم بدنم میلرزید ولی خونمون هم شوفاژ هاش هم بخاریش روشن بود

چند دقیقه بعد بالا اوردم

رفتم جلو بخاری نشستم و گریه میکردم همونجا بدون هیچ پتویی رو پارکت خوابم برد نیم ساعت بعد مامان بزرگم دید مثل مرده ها افتادم کنار بخاری بدنمم سرده سرد نگران شده بود بیدارم کرد دوباره حالم بد شد بالا اوردم

همش فکر فرار میزد به سرم که فرار کنم

نفسم تند میزد قلبمم داشت از سینم در میومد

موقع رفتن دوبارع بالا اوردم

تو راه همش احساس مرگ کردم

دوباره وسط راه بالا اوردم نفسم بند اومد از حال رفتم

تا وقتی گفتن قضیه کنسله دیگه حالم خوب شد 

هنوز قلبم تند میزنه و ناراحتم 

این حمله پانیک بود؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حمله پانیک چیه؟!خواب چه اتفاقی بوده🤔

مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین.                        اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕                                                            /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺.                       هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!!                       بهم بگید اگه   اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام  عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷                                                                                      سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃.     دامپزشک اینده😍        ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات

اگر الان علائمشو نداری ینی پانیک اتک شدی

اما اگر از صب تا الان بیدلیل این حالتا سراغت اومده باید مواظب باشی

درمانشم دارو میدن خیلیا خوب میشن خیلیا عین من نه.....

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤
حمله پانیک چیه؟!خواب چه اتفاقی بوده🤔

یه حمله ی عصبیه که مواقعی که استرس شدید داری رخ میده

نفست میگیره تپش قلب شدید سبک شدن سر لرزیدن یخ کردن احساس میکنی همین الان میمیری 

به قصد پرواز تجربه کردم سقوط را
اگر الان علائمشو نداری ینی پانیک اتک شدی اما اگر از صب تا الان بیدلیل این حالتا سراغت اومده باید مو ...

نه بی دلیل نبود فوبیای یه چیزیو داشتم برای همون یهو اینجوری شدم وقتی خانوادم گفتن کنسله حالم خوب شد

ما معمولی ها بش میگیم بختک 😐

☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیم‌جوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖
نه فرق داره اون توی خوابه این توی بیداری

اها

☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیم‌جوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖