2777
2789

بچه اتون خوب بود مشکل تنفسی نداشت؟ ریه ایناش کامل بود؟ دستگاه رفت؟میشه ازنگرانی درم بیارین؟ جنین ۳۶هفته و ۳ روز با وزن ۲۶۰۰ دستگاه میره؟

وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

مال شمارو نمیدونم فک کنم نره دستگاه 

کلی پسر من 34هفته دنیا اومد 1900بود شش روز تو دستگاه رفت 

دخترمم 38هفته 2600بدنیا اومد دستگاه نرفت صحیح و سالم 

اگه دخترم عاشق شد تمام دنیا رو بهم میریزم تا دخترم را به عشقش برسانم حتی اگر انتخابش اشتباه باشه بهتراز ان است که یه عمر حسرت گرفتن دست عشقش پیرش کند 👈👈👈👈👈یا اینه دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وزنش خوبه،امپول تشکیل ریه بزنی دیگه دستگاهم نمیره

قرار دوباره nstبدم عصر اگه بازم مشکلی باشه میگم بزنن 

وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

آره بچه ی من سه هفته زودتر دنیا اومد ولی قبل از سزارین براش آمپول زده بودن ، وزنش ۲۷۰۰ بود ، یه شب تو دستگاه نگهش داشتن ، الان هم خوبه خداروشکر ولی ملا ریه هایش حساسه

«آدم ممکنه شادیشو به خیلیا بگه، ولی غم نه!غم آدم محرم میخواد»
دلیلی داره ک نگران زایمانی؟🤔

حرکاتش بی جون بود دیروز امروز nstاش خوب نبود دکتر میگه سومی رم بگیریم اگه بازم دیدیم مشکل داره سزارین اورژانسی

من سر دختر اولم ک کلاس قبل زایمان میرفتم گفتن ۳۶ هفته و یک روز بودید بیاید این بیمارستان چون بچه اکثرا دستگاه نمیخواد وگرن باید برید فلان بیمارستان

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

آره بچه ی من سه هفته زودتر دنیا اومد ولی قبل از سزارین براش آمپول زده بودن ، وزنش ۲۷۰۰ بود ، یه شب ت ...

همون روز بزنی تاثیر داره؟ چون خودم آسم دارم دوست ندارم بچمم مشکل تنفسی داشته باشه خیلی سخته مال خودم مادرزادی نیست تو ۳ سالگی تو آتیش سوزی آسم گرفتم

حرکاتش بی جون بود دیروز امروز nstاش خوب نبود دکتر میگه سومی رم بگیریم اگه بازم دیدیم مشکل داره سزاری ...

ان شاالله ک خیره.

ان اس تی رو برو ی بیمارستان خوب منم چهارشنبه رفتم ان اس تی دادم یکی اومده بود میگفت تاحالا ۴ بار دادم دکترم گفت اگ اینم خوب باشه اوکی میگفت دوتای اول بیمارستان خوب نبود اشتباه دراومد .

نمیدونم حرفش چقدر درست بود .

من چون پزشک برام ننوشته بود ازاد بود ۱۳۰_۴۰ تومن شد 

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

من سر دختر اولم ک کلاس قبل زایمان میرفتم گفتن ۳۶ هفته و یک روز بودید بیاید این بیمارستان چون بچه اکث ...

دکتر چیزی نمیگه فقط تند تند چک میکنن میرن نه میگن میره دستگاه نه میگن نمیره نه میگن به دنیا میارنش اصلا هیچی نمیگن عصابمو خورد کردن😭

دکتر چیزی نمیگه فقط تند تند چک میکنن میرن نه میگن میره دستگاه نه میگن نمیره نه میگن به دنیا میارنش ا ...

خیره ان شاالله نترس نگران هم نبا شصلوات بفرست اروم بشی