نه دستگاه مثل دستی نمیشه هم دستگاهش رو داریم از این اسپرسو سازها هم دستی اما قهوه ترک دستی یه چیز دیگه اس اصلا از اون مدل دستگاهی استفاده نمیکنیم
من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن درجا گزارشش رو بزن
خب به عنوان یه قهوه خور حرفه ای قهوه ترک خیلی میپسندم. خدا انشالله به مادرتون سلامتی بده
ممنونم اتفاقا امشب برام درست کرد بهم گفت نخور شب بدخواب میشی برای همینه الان خواب ندارم
من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن درجا گزارشش رو بزن
نمیدونم اصلا یاد نگرفتم چطور مادرم درست میکنه قشنگ کف میده من نمیتونم مثل مادرم درست کنم جوری که میگن درست میکنم ولی هیچوقت مثل خودشون نمیشه
عالی نوش جان قهوه اسپرسو با فوم شیر یا به اصلاح کافی شاپی لاته یا کاپوچینو
اینایی که شما گفتین هیچ کدوم نیست و من اصلا دوست ندارم این قهوه ها رو اسم این قهوه دالگوناس یجور آیسی کافه اس اگه آیسی کافه رو دوست داری حتما امتحانش کن😍