2777
2789
دستگاه

نه دستگاه مثل دستی نمیشه هم دستگاهش رو داریم از این اسپرسو سازها هم دستی اما قهوه ترک دستی یه چیز دیگه اس اصلا از اون مدل دستگاهی استفاده نمیکنیم 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب من حداقل روزی ۳ تا ۴کاپ قهوه میخورم  مشکلات هم باعث بی خوابی  زردی دندان میشه

4 تا کاپ قهوه چی؟

منم بی خوابم شدید 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
خب به عنوان یه قهوه خور حرفه ای قهوه ترک خیلی میپسندم. خدا انشالله به مادرتون سلامتی بده 

ممنونم اتفاقا امشب برام درست کرد بهم گفت نخور شب بدخواب میشی  برای همینه الان خواب ندارم 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

کلی مِتد برا دم اوریش هس، بستگی داره قهوه جوش یا دستگاهای مخصوصشو خونه داشته باشی یا ن

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
راز کف قهوه ترکش چیه؟

نمیدونم اصلا یاد نگرفتم چطور مادرم درست میکنه قشنگ کف میده من نمیتونم مثل مادرم درست کنم جوری که میگن درست میکنم ولی هیچوقت مثل خودشون نمیشه 

عالی نوش جان  قهوه اسپرسو  با فوم شیر  یا به اصلاح کافی شاپی لاته یا کاپوچینو

اینایی که شما گفتین هیچ کدوم نیست و من اصلا دوست ندارم این قهوه ها رو اسم این قهوه دالگوناس یجور آیسی کافه اس اگه آیسی کافه رو دوست داری حتما امتحانش کن😍

قهوه فقط ترک

تو جزوه ای که دهنش خیلی تنگ باشه تا خوب خامه بده

یه کاپ اب یخ یه ق مربا خوری پر قهوه

زیرشم کم باشه تا دورش حباب ریز زد خاموش کنید

اینجوری خامه یا به قول عامیانه کف خوبی میده

سکولاریسم دین انسانیت است و من‌ نیز.....
خب ۲نوع قهوه مختلفه اینا  هرکدوم مزه خودشو میده

آره درسته اما طعم ترک رو خیلیییی بیشتر دوس دارم 

نمیدونم اصلا یاد نگرفتم چطور مادرم درست میکنه قشنگ کف میده من نمیتونم مثل مادرم درست کنم جوری که میگ ...

☹️

اینایی که شما گفتین هیچ کدوم نیست و من اصلا دوست ندارم این قهوه ها رو اسم این قهوه دالگوناس یج ...

دالگونا 

قهوه فوری با اب جوش و شکر هم میزنی تا کرم بشه 

میتونی با شیر یا بستنی بخورید 

خیلی هم عالی

من حداقل روزی ۲فنجون اسچرسو  ۱فنجون ترک  ۱فنجون فرانسه میخورم

خیلییییی زیاده

من فوقش یه اسپرسو یه ترک

کلا روزی یه انس قهوه اسپرسو مجازه برای خوردن

چند ساعت میخوابی؟ بچه داری؟