2777
2789
نمیدونم اصلا یاد نگرفتم چطور مادرم درست میکنه قشنگ کف میده من نمیتونم مثل مادرم درست کنم جوری که میگ ...

راز قهوه ترک اینه 

یه قاشق چای خوری قهوه ترک 

۱قالب یخ کوچیک

نصفه قاشق شکر 

کمی اب سرد 

تو جزوه مسی هم بزنید 

با حرارت خیلی کم رو گاز بزارید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلی مِتد برا دم اوریش هس، بستگی داره قهوه جوش یا دستگاهای مخصوصشو خونه داشته باشی یا ن

من تقریبا تمام مدل های قهوه ساز تو خونه دارم

دستگاه اسپرسوساز 

موکاپد

فرنچ پرس 

جزوه ترکی 

دله عربی 

کمکس 

V60 

سایفون

من تقریبا تمام مدل های قهوه ساز تو خونه دارم دستگاه اسپرسوساز  موکاپد فرنچ پرس  جزوه ت ...

خیلیم عالی

با این وجود بهترین متد بستگی ب ذائقه خودتون داره؛ البته بنظر من 

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    

سلام دوست عزیز

بهترین نوع دم آوری بستگی به ذائقه ات داره

اگه قهوه غلیظ و با کرمای زیاد دوست داری، اسپرسو عالیه.

اگه طعم ملایم تر و عطر قهوه برات مهمه، فرنچ پرس انتخاب خوبیه.

برای کسایی هم که دنبال راحتی و سرعتن، قهوه ساز فیلتری یا موکاپات خیلی کاربردیه.

در کل مهم تر از روش، اینه که قهوه تازه رست و باکیفیت استفاده کنی. پیشنهاد میکنم یه سر به وب سایت کای کاپ بزنی اونجا هم دانه قهوه مخصوص هر روش دم آوری دارن، هم برندای معروف مثل بن مانو و تام کینز، با یه نگاه راحت میتونی مدل قهوه مناسب خودت رو پیدا کنی