ما همیشه ی خدا تو خونه آجیل و هزار نوع میوه و سبزیجات و شیرینی و همه چی داشتیم تو خونه من چهار ماهه باردارم از وقتی باردارم شوهرم نه به تعزیه ب من میرسه نه ب فکر اینه که واسه خونه وسایل بخره منم یبار بیشتر ی حرفیو نمیزنم واقعا الان موندم تو کارش هر چی میگم بخر میگه باشه ولی نمیاره ..اصلا هم همچین آدمی نبوده این آدم ..نمیدونم دلیل کارش چیه .....وسایل ضروری رو میخره فقط همین گوشت و مرغ و برنج و ...
بچه شیرین موجود دنیان . منم مثل توام بی پولم ، ولی باردار نیستم خیلی دلم بچه میخواد... همیشه فکرمیکن ...
پس روزیه بچه های خیلی فقیر و بچه های سومالی رو چرا کسی نمیرسونه !
ازدواج واقعا غم انگیزه 😞فکر کن بعد از چند سال میبینی اونی که دوش میگرفت ادکلن میزد میومد دیدنت 😍😙😙از فلسفه جهان غرب میگفت😌 حالا میشینه سر میز شام از کیفیت گوزیدنِش🙊واست تعریف میکنه😐😂😂😂ینی خاک بار ساراتان ✋
سهم پدریمو بگیرم با اون بزرگش میکنم خودمم هم خیاطی میکنم الان چون باردارم نمیتونم دعا کن ی کاری هست ...
انشاالله دورت بگردم 💔😘
ازدواج واقعا غم انگیزه 😞فکر کن بعد از چند سال میبینی اونی که دوش میگرفت ادکلن میزد میومد دیدنت 😍😙😙از فلسفه جهان غرب میگفت😌 حالا میشینه سر میز شام از کیفیت گوزیدنِش🙊واست تعریف میکنه😐😂😂😂ینی خاک بار ساراتان ✋