2777
2789

اقا ما بتازگی جوون از دست دادیم 😢 ممنون میشم براش فاتحه بخونید... ما معلولا ساعت 9 به بعد میریم چون صبحا و عصرا و غروبا خیلی شلوغه از کرونا میترسیم... امشبم همین حدود 9 اینا رفتیم یکساعتی نشستیم پهلو مرحوم و فاتحه خوندیم اینا (کسی ام اون قطعه نبود جز ما) 😶 ... خلاصه من حوصله ام سر رفت گفتم برم یه چرخی تو قطعه بزنم تاریخ تولد و وفات اینای قبرا رو میخوندم براشون فاتحه می‌فرستادم... حدودا یه سیصد متری که از خانواده دور شدم خسته شدم رفتم یه گوشه نشستم پشتمم یه قطعه دیگه بود.... تو حال و هوای خودم بودم ماسکمم کشیدم پایین یه نفسی بکشم اینا یهو قشنگ حس کردم یکی دستشو گذاشت رو کمرم و هل داد 😶 آقا منم برگااام ریخته بود دوتا پا داشتم دوتام قرض گرفتم و الفرار رفتم پیش خانواده دیگه جم نخوردم 🤦‍♀️😢 یعنی چی بوده؟ 

لایک نکنید😐 لایک نکنید😐 لایک نکنید 😐لایک نکنید 😐اسمم گل پری ولی صدام میکنن پریسا این شد که اسم کاربریم گذاشتم گل پریسا❤️ بیزحمت برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستید🙏 الهم صلی علی محمد و آل محمد ❤️🌹🌹🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لنت بهت

حکایت ما و این زندگی، حکایت "انگشت کوچیکه پا" و پایه ی مبله درسته زندگی خیلی نامرده و زورش ب ما میرسه ولی میخوام بت بگم: مث انگشت کوچیکه پا پرو باش با هر زخمی ک زندگی بت زد درداتو بکش، اما زود ب خودت بیا و نشونش بده کی رئیسه😁🤪 
لنت بهت

😐😐😐😐به خودت 

لایک نکنید😐 لایک نکنید😐 لایک نکنید 😐لایک نکنید 😐اسمم گل پری ولی صدام میکنن پریسا این شد که اسم کاربریم گذاشتم گل پریسا❤️ بیزحمت برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستید🙏 الهم صلی علی محمد و آل محمد ❤️🌹🌹🙏
😐😐😐😐به خودت 

😒🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

حکایت ما و این زندگی، حکایت "انگشت کوچیکه پا" و پایه ی مبله درسته زندگی خیلی نامرده و زورش ب ما میرسه ولی میخوام بت بگم: مث انگشت کوچیکه پا پرو باش با هر زخمی ک زندگی بت زد درداتو بکش، اما زود ب خودت بیا و نشونش بده کی رئیسه😁🤪 
چجوری۳۰۰متر خودت تنهایی دور شدی🚶‍♀️ حالا به غیر از جن و این چیزا قبرستون اصلا امن نیست

بابا بچه که نیستم

چراغ داشت تاریکم نبود 

از دور میدیدم خانواده مو 😢 

روح سرگردان یکی از مرده ها بوده  خواسته پروتکل ها رو رعایت کنی

😂😂😂😂 کسی نبود خب منم نفسم گرفته بود 

فکرتو مشغول نکن روز پنجشنبه روحشون آزاده توام رفتی پشتتو کردی ب ملت ارواح نشستی اونام حرصشون گرفته ه ...

😂😂😂🤦‍♀️