2777
2789
عنوان

مادر شوهر 😏

| مشاهده متن کامل بحث + 2696 بازدید | 199 پست
بببین عزیزم قبل اینکه شوهرت از سرکار بیاد گوشیت بگیر دستت با مهربونی با مادرشوهرت حرف بزن اون شروع ک ...

برم خونش درو قفل کرده بهم گفت تو بی همه چیزی تو بی خانوادی چطوری برم یه با این کارو کردم هزار بار قسم خوردم که برای این ضبط مردم تو باورم کنی تقصیر من نیست اما مادرش پرش کرده بود میخواد ابرومونو ببره صدامو‌پخش میکنه 

کوردم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نباید صداش جلو مادرشوهرت میذاشتی یواشکی به شوهرت میگفتی که فقط شوهرت بفهمه چه مادری داره همین 

نه پیش مادر شوهرم صدارو ندادم بهثعد این که شوهرم شنید بردش ببینه جریان چیه شوهرمو از راه بدر کرد 

کوردم 
مرد همینن بعد ازدواج عاشق مادرشون میشن 

بخدا مادرش و بردارش زدنمون زمین و بیچارمون کردن ....برنجی میفرسته انگار ما خریم و یادمون میره که خونمون رو ازمون گرف،و ۱۰۰سال بگزره صاحب خونه نمیشم

اقایون سایت درخواست ندید

برم خونش درو قفل کرده بهم گفت تو بی همه چیزی تو بی خانوادی چطوری برم یه با این کارو کردم هزار بار قس ...

ببین تا میتونی جلو شوهرت خودتو مظلوم بگیر و اروم بزار مادرش فش بده تو چیزی نگو ولی وقتی تنهایی حسابی جواب مادرشوهرت بده  ولی جلو شوهرت عیچی نگو سیاست داشته باش

برای چی باید ازشوهر ومادرشوهرت بترسی عزیزم مگه جرعت نداری ازخودت دفاع کنی نمیگم دعوا راه بنداز ولی م ...

اگه بدونی چه زنی شیطانی هست این مادر شوهر  م خدا ازمون قرض بگیرتش 

کوردم 
بخدا مادرش و بردارش زدنمون زمین و بیچارمون کردن ....برنجی میفرسته انگار ما خریم و یادمون میره که خون ...

خاک برسر مردا بکنن بقران اگر مردا هم مثل ما زنا وفادار بودن به زنشون بقران دنیا گلستان میشد شوهر منم عاشق مادرش و خواهراش ولی من  دیگه کاریش ندارم هیچ چون فایده نداره

ببین تا میتونی جلو شوهرت خودتو مظلوم بگیر و اروم بزار مادرش فش بده تو چیزی نگو ولی وقتی تنهایی حسابی ...

میدونی شوهرم صدا میکنه خونش کنار من نمیگه بعد شوخرم میاد پاین دعوا 😱😱😭😭😭😭😭😭

کوردم 
خاک برسر مردا بکنن بقران اگر مردا هم مثل ما زنا وفادار بودن به زنشون بقران دنیا گلستان میشد شوهر منم ...

چطوری کاریش نداری؟؟؟

من هر روز هر ثانیه راجب مادرش حرف میزنم دست خودم نیست زورم داره بخدا😞😞😞

اقایون سایت درخواست ندید