2777
2789
عنوان

مادر شوهر 😏

| مشاهده متن کامل بحث + 2696 بازدید | 199 پست
مشکلش این بود که چرا رفتی یا چرا تنها رفتی؟

چرا رفتم بش مگفتم به خاطر معافیت پسرش میرم خدا شاهده یه روز قبلش گفتم کادو خریدم میرم خونس اما دروغ میگه  فقط کارش دورویی

کوردم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای ازون سوهان روح هاست فک کنم.اگه شوهرت اخلاقش رو میشناسه ولش کن بذار هرچی میخواد بگه

شوخرم حرفای دروغشو باور داره من چه خاکی بر سرم بریزم دعوام میکنه 

کوردم 
خب پس ناراحت نباش چون شوهرت در جریان هست 

دروغ میگه دروغ به حرفاش اضافه میکنه کلی فشم داده مطمعام میگه زنت بهم فسش داده ولی خدا شاهد فقط گفتم من بهت گفتم که دارم میرم خونه عمه م همین حوصله دعوا ندارم خدا شاهد از این بیشتر نگفتم 

کوردم 
دروغ میگه دروغ به حرفاش اضافه میکنه کلی فشم داده مطمعام میگه زنت بهم فسش داده ولی خدا شاهد فقط گفتم ...

خب تو هم زرنگ باش موقعی که فوشت میده هیچی نگو و صداش ظبط کن به شوهرت نشون بده 

خب تو هم زرنگ باش موقعی که فوشت میده هیچی نگو و صداش ظبط کن به شوهرت نشون بده 

یه بار اوایل ازدواج این کارو کردم میگفت عروس نگرفتیم ضبط صوت خریدم هر کاری کنیم ضبط کنه ای شوهرم کتکم زد که حتما خواستی صدای مادرمو پخش کنی 😏☹️

کوردم 
ببخشید اشتباه چاپی زیاد دارم انقدر استرس دارم انقد میترسم 

بببین عزیزم قبل اینکه شوهرت از سرکار بیاد گوشیت بگیر دستت با مهربونی با مادرشوهرت حرف بزن اون شروع کرد به فوش دادن تو اروم باش حرف نزن صداش ضبط کن بده شوهرت  خیلی راحت

مادرشوهر منم حق شوهرمو خورد از خونش بیرونمون کرد....الان بعد یکسال اومده طرف شوهرم .هر چی ب شوهرم میگم راضی نیستم باهاش میحرفی میگه هر چی باشه مادره 🙁🙁🙁🙁🙁

اقایون سایت درخواست ندید

یه بار اوایل ازدواج این کارو کردم میگفت عروس نگرفتیم ضبط صوت خریدم هر کاری کنیم ضبط کنه ای شوهرم کتک ...

نباید صداش جلو مادرشوهرت میذاشتی یواشکی به شوهرت میگفتی که فقط شوهرت بفهمه چه مادری داره همین