2777
2789
عنوان

مادر شوهر 😏

| مشاهده متن کامل بحث + 2696 بازدید | 199 پست
چطوری کاریش نداری؟؟؟ من هر روز هر ثانیه راجب مادرش حرف میزنم دست خودم نیست زورم داره بخدا😞😞😞

این مردای عوضی اگه بد مادرشون بگی از لجت بیشتر و بیشتر ناراحتت میکنن 

کوردم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چطوری کاریش نداری؟؟؟ من هر روز هر ثانیه راجب مادرش حرف میزنم دست خودم نیست زورم داره بخدا😞😞😞

والا دیگه خسته شدم ازش خواهرش همش زنگ میزنه پول میگیره  به منم میگه پول خودمه میخوام بدم چیکارش کنم زیاد هم عصبی  بشم خودم مریض میشم اصلا ارزش نداره  شوهرم کار خودشو میکنه منم دیدم فقط خودم مریض میشم بیخیالش شدم گفتم به درک هر کاری خواست بکنه 

والا دیگه خسته شدم ازش خواهرش همش زنگ میزنه پول میگیره  به منم میگه پول خودمه میخوام بدم چیکارش ...

باشه این از خدا بیخبرا دوس دارن یکی هم این کارو با شوهر اونا بکنه 

دردمنم  مادرشوهر خدا ببرش خدارو شکر خواهر شوخر ندارم 

کوردم 
باشه این از خدا بیخبرا دوس دارن یکی هم این کارو با شوهر اونا بکنه  دردمنم  مادرشوهر ...

مادرشوهر منم عفریته خواهرشوهرم هم جانشینش شده فعلا دارن خوب ازش پول میچاپن معلوم نیست کی قراره خفه بشن

والا دیگه خسته شدم ازش خواهرش همش زنگ میزنه پول میگیره  به منم میگه پول خودمه میخوام بدم چیکارش ...

این شوهرای که تا زن میگیرن کشته مرده مادرشون میشن بخدا مورد داشتیم دیدم پسرا رو بعضی قبل ازدواج به مدت مثلا ماه یا هفته با مادرشون قهر میبپدن بعدش میشن پسر خوب مامانی 

کوردم 
مادرشوهر منم عفریته خواهرشوهرم هم جانشینش شده فعلا دارن خوب ازش پول میچاپن معلوم نیست کی قراره خفه ب ...

خدا حقت کنه خواهر من  من اگه یه روزی پسر دار بشم ان شالله عروسی کرد اصلا و ابدا به عروسم بدی نمیکنم چون خودم خیلی درد دیدم 

کوردم 
این شوهرای که تا زن میگیرن کشته مرده مادرشون میشن بخدا مورد داشتیم دیدم پسرا رو بعضی قبل ازدواج به م ...

خاک برسر مردا کنن بس احمق و خر هستن شوهرم حتی صحبت خواهر و مادرش میشه انگار  میخواد مثل سگ بپره انقدر تعصب روشون داره و میخوادشون البته اونا فقط پولش میخوان ولی این احمق نمیفهمه

خاک برسر مردا کنن بس احمق و خر هستن شوهرم حتی صحبت خواهر و مادرش میشه انگار  میخواد مثل سگ بپره ...

شوهر منم  انقد خره هر وسیلی بخره برای خونه برای مامنش میگرع بعدش الکی میگه پسر گلم پولش چند شد بسش بدم شوخر خرمم میگه هیچی مامان نوش حونت 🤬🤬🤬🤬🤬🤬

کوردم 
خدا حقت کنه خواهر من  من اگه یه روزی پسر دار بشم ان شالله عروسی کرد اصلا و ابدا به عروسم بدی نم ...

اخی عزیزم ما جنسمون  با اینا فرق داره ادم دختر مردم میگیره اسیر که نمیاره نمیگن این دختر باهزار امید و ارزو اوردیمش چرا این کارا میکنن خدا جوابشو نو بده فقط