2777
2789
عنوان

مادر شوهر 😏

| مشاهده متن کامل بحث + 2696 بازدید | 199 پست
دقیقا این حرف ترو‌میزنم الان بش زنگ زدم خیلی مهربون باهاش صحبت کردم حتی بم گفت امادشو اومدم کارت دار ...

هر وقت بحثی پیش اومد بگو حالا مگه چیزی شده بیا درست کنیم عوض کنیم ازین حرفا بزار بحث تموم شه😉

گاهی اونقدر از حق خودت می‌گذری که خودتم باورت میشه حقی نداشتی😑

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا پس بانگاه مغزت تصمیم بگیر نه قلبت 

اره خدا همیشه پشت و پناهت باشه لبخند رو لبات باشه ایشالله مشکلت حل بشه

♡✞دُختَرے باش‌ کـ رُویاهاشُو به ‌اَهدافش‌ تَبدیل‌ کَرده✞♡    
عزیزم چی شد اخر؟ختم به خیر شد؟

ممنون که به فکرم بودی شب که شوهرم برگشت مادرش صداش زد گفت خوابم میاد صب میام الانم شوهرم رفته فعلا هیچ خبری نیست منطقه امن است 

کوردم 
کاریش ندارم عوضی رو خودش ول کن نی امروز انقد با شوهرم خوب بودم بیش از حد خوب بودم 

خوب کردی.ادم باید فتنه هاشون رو خنثی کنه دیگه.چاره چیه.این زورش اومده برا خونه عمه ت کادو بردی.بذار بترکه.تو کار خودت رو بکن

سلام الان تاپیکتو دیدم اول خوندم استرس گرفتم اخر تایپکو خوندم اروم شدم خوشحالم که دعوا رو خوابوندی.همینجوری با سیاست پیش برو افرین

دوسش ندارم کاراش برام مهم نیس فقط میخوام اعصابم اروم باشه برا همین کاری بهش ندارم                 خدایا موفقم کن خدایا بهم عقل بده تا از روی بی عقلی کاری نکنم
خوب کردی.ادم باید فتنه هاشون رو خنثی کنه دیگه.چاره چیه.این زورش اومده برا خونه عمه ت کادو بردی.بذار ...

دیگه با کمک شما فهمیدم سیاست یعنی چی تازه کاری نمیتونه بکنه 

کوردم 
سلام الان تاپیکتو دیدم اول خوندم استرس گرفتم اخر تایپکو خوندم اروم شدم خوشحالم که دعوا رو خوابوندی.ه ...

ممنون عزیزم اره دیگه بلدم سیاست یعنی چی 

کوردم 
ممنون عزیزم اره دیگه بلدم سیاست یعنی چی 

باشه اکه خواستم به منن یاد بده

دوسش ندارم کاراش برام مهم نیس فقط میخوام اعصابم اروم باشه برا همین کاری بهش ندارم                 خدایا موفقم کن خدایا بهم عقل بده تا از روی بی عقلی کاری نکنم