2777
2789
عنوان

مادر شوهر 😏

| مشاهده متن کامل بحث + 2696 بازدید | 199 پست
مشاور خوب برو نه هر مشاوری ، بعضی وقتها آدم با رفتارش یجور خودش رو پایین نشون میده که به طرفش اجازه ...

بابام مرد ی با طرز فکری صد سال پیش هستش  اخه این چه خرفی لباس سفید کفن سفید بخدا هیچ کس نیست ازم دفاع کنه پشتم باشه  میرم حتما اون راهم امتحان میکنم

کوردم 

نشون به اون نشونی یه بار شوهرم منو میخواست ببره گردش بیرون صب خیلی زود بیدارشدیم  که صبحونه رو بیرون بخوریم  اقا اماده شدیم از شانس بدم مادر شوهرم فهمید داریم میریم اقا از چی بگم ده دقیق بعدش سوار ماشین شدیم بریم ازه پنجره برادر کوچیکش صدا میزد داداش مامان خیلی مریضه نرو ببریمش دکتر خودشو زد به مریضی که حالمونو خراب کنه وتونست و‌موفق شد 

کوردم 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

مادر شوهرت مریض و روانیه عشقم

دهنشو ببند با سیاست جوابشو بده 

بعدم اصلا به اونا چه که تو کارات دخالت میکنن توام بهشون رو نده از کارت اصلا توضیح نده بهشون چه معنی داره این همه دخالت بگو بیا وسط منو شوهرمم بخواب دیگه

نشون به اون نشونی یه بار شوهرم منو میخواست ببره گردش بیرون صب خیلی زود بیدارشدیم  که ...

بیکاره زندگیش رو این چیزها میچرخه خدا شفا بده مادرشوهرت، مثلا مشاور بهت میگه اینجور مواقع چه واکنشی نشون بدی بعدا فرداش بری یا یه بار دیگه همسرت بگه برید

هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

اقا من یکیو خیلی دوسش دارم اونم تک فرزند پدر نداره گفته باید با مادرم بمونی از مادرش متنفرم بخدا میترسم منم بیام از این پاپیک ها بزنم چون خودم بشدت عصبیم چیکار کنم 

استتار خدا کمکت کنه 

♡✞دُختَرے باش‌ کـ رُویاهاشُو به ‌اَهدافش‌ تَبدیل‌ کَرده✞♡    
نشون به اون نشونی یه بار شوهرم منو میخواست ببره گردش بیرون صب خیلی زود بیدارشدیم  که ...

یآ خوده خدا چرا مادر شوهر ها اینطورین مادر بزرگه خودم اینطوریه

خوب چیکار کنم کم نیارم به شوهرم چیبگم دروغاشو باور نکنه 

صداشو ضبط کن 😶

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
اقا من یکیو خیلی دوسش دارم اونم تک فرزند پدر نداره گفته باید با مادرم بمونی از مادرش متنفرم بخدا میت ...

ترو خدا با پسری ازدواج کن از مادرش انقد دور باشه اگه خواستین برین ببینیشون چم روز قبلش خودتونو اماده کنید فلان روز حرکت کنی چن‌ساعت راهش با راهت دور باشه   بدبخت میشی نابود میشی یکی دیگه رو‌پیدا کن به درد زندگی نمیخوره 

کوردم 
یآ خوده خدا چرا مادر شوهر ها اینطورین مادر بزرگه خودم اینطوریه

چرا اخه بخدا انقد تو‌خونه هستم دیونه شدم اگه جایم رفتیم با شوهرم ازمون خراب میکنه 

کوردم 
ترو خدا با پسری ازدواج کن از مادرش انقد دور باشه اگه خواستین برین ببینیشون چم روز قبلش خودتونو اماده ...

با خانوادم صحبت کرده ک بیان خواستگاری شرط ما اینه من از مادره جدا بمونم بهش گفتم قهر کرد سرد رفتار کرد بهترین رفتار چیه؟میخوام تموم کنم ولی همش برمیگرده میگه نمیتونم بدونه تو خستم کرده

چرا اخه بخدا انقد تو‌خونه هستم دیونه شدم اگه جایم رفتیم با شوهرم ازمون خراب میکنه 

یعنی یجا زندگی میکنید؟