چند روز پیش پسر عمه م معاف شد خوب منم عمه م هستش به شوهرم گفتم کادو میخرم میرم خونش شوخرمم قبول کرد به مادر شوهرمم گفتم پسر عمه م معاف شده که بدونه حالا من عصری عمه م اومد دنبالم رفتم خونه شام و اونجا بودم کادو رو بردم تبریک بگم حالا الان اومدم مادر شوهرم درزده اومده کلی فشم داده تو بی کسوکاری تو بی ادی ادب سرت نمیشه چرا نگفتی که به خاطر تبریک رفتی خونه عمه ت روز قبلش بهش گفتم که معاف شده دیگه حتی گفتم کادو هم خریدم عصری که رفتم بش گفتم دارم میرم خونه عمه باز کلی سرم داد زد من چیزی بش نگفتم اخه خیلی زن دوروی هستش بعدش خیلی دروغ سر هم میکنه فقط گفتم بهت گفتم دیکه میرم چیکارت کنم خیلی دوست داری کادو بخر برو اینم گفتم عمه م محتاج کادوی تو نیست اصلا نرو یه بار دیگه اخه خانواده شوهر عمه م با هامون فامیل هستن از قدیمای دور نمیدونم از طرف پدر بذرگ ها منم به مادر شوهرم گفتم به خدا ده بار گفتم مادر شوهر عمه م مریض هستش بیا بریم عیادت باهام نیومد اخر سر خودم رفتم اللان هم داره الکی دعوا راه میندازه خدای چیکار کنم میدونم شوهرم که از سر کار بیاد حتما بش میگه چن تا دروغم روش حتما دعوام میکنه چیکار کنم راهنمای کنید تروخدا
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
بعدم اصلا به اونا چه که تو کارات دخالت میکنن توام بهشون رو نده از کارت اصلا توضیح نده بهشون چه معنی داره این همه دخالت بگو بیا وسط منو شوهرمم بخواب دیگه
نشون به اون نشونی یه بار شوهرم منو میخواست ببره گردش بیرون صب خیلی زود بیدارشدیم که ...
بیکاره زندگیش رو این چیزها میچرخه خدا شفا بده مادرشوهرت، مثلا مشاور بهت میگه اینجور مواقع چه واکنشی نشون بدی بعدا فرداش بری یا یه بار دیگه همسرت بگه برید
اقا من یکیو خیلی دوسش دارم اونم تک فرزند پدر نداره گفته باید با مادرم بمونی از مادرش متنفرم بخدا میترسم منم بیام از این پاپیک ها بزنم چون خودم بشدت عصبیم چیکار کنم
استتار خدا کمکت کنه
♡✞دُختَرے باش کـ رُویاهاشُو به اَهدافش تَبدیل کَرده✞♡
اقا من یکیو خیلی دوسش دارم اونم تک فرزند پدر نداره گفته باید با مادرم بمونی از مادرش متنفرم بخدا میت ...
ترو خدا با پسری ازدواج کن از مادرش انقد دور باشه اگه خواستین برین ببینیشون چم روز قبلش خودتونو اماده کنید فلان روز حرکت کنی چنساعت راهش با راهت دور باشه بدبخت میشی نابود میشی یکی دیگه روپیدا کن به درد زندگی نمیخوره
ترو خدا با پسری ازدواج کن از مادرش انقد دور باشه اگه خواستین برین ببینیشون چم روز قبلش خودتونو اماده ...
با خانوادم صحبت کرده ک بیان خواستگاری شرط ما اینه من از مادره جدا بمونم بهش گفتم قهر کرد سرد رفتار کرد بهترین رفتار چیه؟میخوام تموم کنم ولی همش برمیگرده میگه نمیتونم بدونه تو خستم کرده
♡✞دُختَرے باش کـ رُویاهاشُو به اَهدافش تَبدیل کَرده✞♡