2777
2789

اره

مامانم ۲۰سال جلوی مادرشوهرش شبو روز خم و راست شد کلفتی کرد

بهترین غذاهارو درست میکرد 

به مامانم توهین میکرد 

یسری جوری زد زیر گوش مامانم که گوشواره مامانم پرت شد رو زمین حتی بابامم میگه هیچوقت اون صحنه یادم نمیره

خلاصه بعد ۲۰سال مامانم مستقل شد دوتا خونه خرید 

ولی اون تنها موند مریض شد تازه قدر مامانمو فهمیده بود ک کار از کار گذسته بود

دوسال پیش هم با کار نکردن شکمش به بدترین شکم فوت شد

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوناییکه میگن ن ندیدیم و طرف برای خودش خوشه،باید بگم شما از درونش خبرندارین،از زندگی واقعیش خبر ندارین،قطعا از نظر روحی بدترین عذابهارو میکشه

●•°در نهایت زندگی میرقصه به سازِ من.... ♡🌱🤌🏼🧡

شکستن دستش کمترین تقاص بوده باید بیشتر سرش می اومد .چون آبروی ریخته شده دیگه جمع نمیشه

هعی

ولله عاقبه الامور.. میشه واسم دعا کنی به پزشکیم برسم؟🥺❤️                                                      وقت عذا نیست که هنگامه ی خشم است ..
آخه این چه سوالیه دیدن و شنیدن عذاب دیگران در اثر اشتباهاتشون که زیبا نیست ... هر کسی تاوان رفتار خو ...

من دوس دارم با چشام ببینم و بعدش اقرار کنم واقعا خدا بزرگترین قدرت تو جهانه  

اینجوری ایمان خودمم قوی تر میشه

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

آخه این چه سوالیه دیدن و شنیدن عذاب دیگران در اثر اشتباهاتشون که زیبا نیست ... هر کسی تاوان رفتار خو ...

اگه کسی کل زندگیت رو به هم بریزه باز اینجوری میگی? اگه کسی با دخالت و فضولی باعث بشه زندگی یه زن و شوهر به مرز نابودی برسه. خدا باید چیکارش کنه?

میشه تعریف کنی. امیدوار بشم

عزیزم این برداشت شخصی منه ممکنه درست نباشه که چنین اتفاقی برای چنین کارش افتاده مشابه چیزایین که دوستان می گن ولی دوست ندارم تعریف کنم برای کسی خودم عبرت می گیرم کافیه 

من دوس دارم با چشام ببینم و بعدش اقرار کنم واقعا خدا بزرگترین قدرت تو جهانه   اینجوری ایمان خو ...

اخه هر کسی به تنهایی گذران عمرخودشو مرور کنه متوجه این موضوع در مورد خودش میشه که ممکنه اتفاق افتاده باشه ... اما اینهمه زیبایی وجود داره نور وجود داره چرا در تاریکیها بدنبال معجزات باشیم آخه

(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست
نه اتفاقا تلنگره

آخه تلنگر در تاریخ هست اونم فراوون

(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست