2777
2789
چیکار کنم تا دو ماه دیگ که عروسیمه ۱۰ کیلو کم کنم

رژیم کالری شماری بگیر جای سیز زیره حالا یا هر مکملی که دوست داری بخور تنقلات شیرینی اینا رو کامل حذف کن برنج شیش قاشق نون دو کف دست

تیروئید کم کار دارم  گشنم میشه🤢

علائم تیرویید کم کار چیه؟

من خوراکم خیلی هم زیاد نیست ولی چاق میشم همش، دست و پاهام همیشه سرده مثل یخ،کف پام و انگشت شصت پام همیشه خشک میشه و پوسته پوسته میشه،میگن اینا تیروییده،هنوز نرفتم آزمایش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا هیچ جا راهی واسه چاق شدن نمیدن،بنظرم از لاغر کردن سختتره،چراااا؟؟

عزیزم لاغری برا خانومای چاق خیلی رو ماه شما لاغری برا لباس آسون تری 

اما اگه میخوای چاق بشی چیزای نشاسته دار زیاد بخور مثل سیب زمینی نون برنج ولی حواست باشه با چاقی مریضی نگیری

علائم تیرویید کم کار چیه؟ من خوراکم خیلی هم زیاد نیست ولی چاق میشم همش، دست و پاهام همیشه سرده مثل ...

اینا همش علائم تیرویید 

۳ ساله دارم🤦‍♀️

سهم ما از این زندگی، چرا عادلانه نیست؟

فک کنم ورزشت باید بیشتر باشه 

و اینکه چیزای  کم کالری و پر حجم بخور  مثلا کاهو و کلم  زیاد بخور 

غذا های پروتئینی سیر کنندگی بالا دارن مثلا سینه مرغ و تخم مرغ آبپز و آبگوشت   قهوه هم سوخت و سازتو بالا میبره و پروتئین داره 

و هر چیزی که فیبر داره کمتر باعث میشه گرسنه بشی مثلا سبزیجات 

سیب زمینی و ... 

ولی میوه با اینکه فیبر داره  ضعف میاره و سیر کنندگی نداره که پیشنهادم اینه روزای فست میوه نخوری

خدایا خودت نگهدارت بچه ام باش 🤰🤲💙

ببین چیزای سیر کننده بخور به جای نون لواش سنگک بخور مثلا داری غذا میخوری کنارش سبزی کاهد خیار هویج بخور هر وقت دیدی گشته کاهو یا کلم یا گل کلم با ابلیمو یا خالی بخور

علائم تیرویید کم کار چیه؟ من خوراکم خیلی هم زیاد نیست ولی چاق میشم همش، دست و پاهام همیشه سرده مثل ...

منم اصلا غذام زیاد نیست 

فقط هله هوله خورم 

دست و پای منم همیییییشه سرده مثل یخ 

خدایا خودت نگهدارت بچه ام باش 🤰🤲💙
منم اصلا غذام زیاد نیست  فقط هله هوله خورم  دست و پای منم همیییییشه سرده مثل یخ

منم متاسفانه غذا ندارم هله هوله ولی بدنو اینام اولیه بیشتر عاشق فست فود و هله هولم