2777
2789
آره زیره اثر داره اثرشو دیرم اما چون لاغر میکنی اندامتو شل میکنه باید ورزشم کنی تا قشنگ جمع بشه

فدای سرت فقط یه کم لاغر بشم شل بودن هیچ

دیگه دارم افسردگی میگیرم با این شکم و سینه 

پس همون زیره میخورم هرچند زود جوش میزنم 

بازم اگه چیزی دیدی خوبه بیزحمت معرفی کن

سهم ما از این زندگی، چرا عادلانه نیست؟
فدای سرت فقط یه کم لاغر بشم شل بودن هیچ دیگه دارم افسردگی میگیرم با این شکم و سینه  پس همون ز ...

اگه جوش میزنی نخور پوستت خراب میشه 

ابو ابلیمو اگه معدت حساس نیست بخور سرکه سیب با اب رقیق کن بخور چای سبز چای با زنجبیل اینا هم هستن 

فقط در کنارشون کم خوریم کن که زودتر جواب ببینی توی گوگل کالری شمار زیره رو نصب کن 

وزنت چنده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدای سرت فقط یه کم لاغر بشم شل بودن هیچ دیگه دارم افسردگی میگیرم با این شکم و سینه  پس همون ز ...

افسردگی نه اول خودتو قبول کن تا زود لاغر کنی من خودمو قبول دارم بعضی وقتا ناراحت میشم اما کنترل میکنم خودمو دو تا ماهی که رژییمم سایز از چهلو شیش رسیده چهلو سه 

خب ببین خوبه استانداری راحت میتونی کم کنی  سرکه سیب بگیر اگه کم خونی نداری یه بار صبح ناشتا یه ...

مرسی عزیزم.چیو بهت بگم?

می توان بد بود ,بد دید و بداندیشه نمود....عاقبت مرد با جهانی همه تلخی و غرور  .ولی ای کودک زیبای دلم انور سکه تماشا دارد.......

فقط اینو بدون آدم با خوردن لاغر نمیشه با نخوردن لاغر میشه 

خوردن هر چیزی حتی گیاه زیاده رویش عوارض داره 

بیا رژیم کالری شمار بگیر با ما روزی ۱۷۰۰ کالری بخور چون شیر دهی 

دو روز توی هفته هم زیر ۱۰۰۰ کالری بخور که میشه روزای فست 

کنارش ورزش هم بکن برای شکم و سینه 

یکماه رعایت کن ببینم بازم میگی افسرده ام کلی اعتماد بنفس پیدا میکنی خودت با اشتیاق ادامه میدی 

فقط کافیه اراده کنی

خدایا خودت نگهدارت بچه ام باش 🤰🤲💙

یکماه هرشب 

ی حبه سیر له کن با ی قاشق م عسل بخور بعد یکماه شکمت نصف میشه 

خواستی با آب ولرم حل کن بخور یا بعدش آب بخور

خدایا خودت نگهدارت بچه ام باش 🤰🤲💙

به نام خدا

۲۰کیلواضافه وزن دارم کم کاری تیروییددارم تحت نظردکترم چه جوری لاغرکنم😫😫😫پوستمم شلل نشه

وزن الان ۶۸.....هدف تاعید۶۰کیلو......هدف آخرم ۵۰کیلو.....مثل سابق نمیشم دیگه یه چیزایی روترک کردم پس چاقی روهم ترک میکنم💪
حرکت پلانک خیلی خوبه تاثیر داره بهت کمک میکنه حلقه زدنم خوبه  دراز نشستم هست ولی پلانکو توصیه ...

سلام من حلقه میزنم تاثیر داره آیا

يِــــه چــــزايـ تــــو دِلـــــمه كه نـــيــــاز بـــــه مـــــعجـــــزه دارهـ💔تا بـي نـــــهايــــت يـــه چــــيــزا رو يـــادم نِــــميــــره يـــــه سِــــري افــــراد هـَم اَصـــــــلــا نِمــــي بَـــخشــــم🖤 تنــــهــا اُمـــــيــدم به اونـــه كـــه هيـــــچ حسابي رو بي حساب نميزاره💚ازش ميخام هوامو داشته باشه فقط همينو بس💚
کربوهیدرات و خیلی کم بخور شیرینی جات هم حذف کن  دیگه هیچی شکم نداری

واقعا؟؟یعنی تاثیر داره؟

آخه من شکلات خیلی زیاد میخورم

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..