2777
2789
عنوان

بیاید بازی😍🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 103 پست
عسل!

😋😋😋 انشالله که عسل خوبیه🤣

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چی

یعنی شما تایپ می کنی من خیلی بقیشو کیبوردتون میگه

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
آره توی رو در بایستی گیر کردم ده کیلوشو خریدم!

الهی آدم تو رو در بایستی گیر کنه خیلی بده واقعا 😁🤣

نمیگ برا من ینی خودم اینکارو کردم

اشکال ندارد عزیزم💖

من خیلی عاشق فضای مجازیم ابلحححح چرا اینطوری میکنی چیشد؟؟😐😂

وای این چه سمی بود🤣🤣

من خیلی دوست دارم که در روستای کلاته از توابع بخش مرکزی شهرستان بیرجند در استان خراسان رضوی قرار دارد و در سال بعد باید به فکر خانواده خودش را دارد و در سال بعد باید به فکر خانواده خودش را دارد و در سال غغغغغغغغغغ ذععع عکس های جدید و

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
من خیلی دوست دارم که در روستای کلاته از توابع بخش مرکزی شهرستان بیرجند در استان خراسان رضوی قرار دار ...

😐🤣🤣وای گفته بیرجند از توابع استان خراسان رضوی 🤣