2777
2789
عنوان

بیاید بازی😍🤣

383 بازدید | 103 پست

بنویسید من خیلی بزارید بقیشو کیبوردتون بگه

مال خودم شد من خیلی وقته دنبال این بودم😐😅

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

من خیلی  خوشگلم 

اگه دخترم عاشق شد تمام دنیا رو بهم میریزم تا دخترم را به عشقش برسانم حتی اگر انتخابش اشتباه باشه بهتراز ان است که یه عمر حسرت گرفتن دست عشقش پیرش کند 👈👈👈👈👈یا اینه دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من خیلی از این که در این زمینه به خدا و رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم سلام😂😂😂

تا رسیدن به تو امکان دارد زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد                                                              ❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤

بیخیخی😅

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
کیبورد من تو کارام دخالت نمیکنه😁🖐

خیلیم خوب🤣

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

من هم اکنون در حال حاضر به عنوان یک عدد عشق و علاقه ام به در برد که در روستای استان خراسان رضوی قرار دارد 😂😂

وقتی برای بقیه آرزوهای خوب میکنید چیزهای خوب به خودتون برمیگرده  
من خیلی از این که در این زمینه به خدا و رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم سلام😂😂😂

وای🤣🤣🤣

من خیلی خر هستی تو میای پارک کنار رضوی

😐😂😂😂

داره قرار ظهرمو میگه کصافط😂😂😂

با افتخار طرفدار شر اعظم(ش.ن)😎🌹🦅حامی حیوانات🐶❤️متنفر از کسایی که ادعای دین داری دارن و ریا میکنن😏✋🏻ریپلی جر و دعوایی بزنی بدجور ضایع میشی پس شاخ نشو😂شیرازی اصییییل😻

من خیلی از ما در حال خوش میگذره بلاخره ک س روی اکثر مردم را در اختیار دارد که به من می خواهم به این نتیجه رسیده است و به همین دلیل است و به همین دلیل است و به همین دلیل است 

کلمه وسط رو انتخاب کردم😂😂✌🏼

دور چشمان تو گردم که ز من غمگینی.. :)🤍🦋
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز