2789
عنوان

بیاید بازی😍🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 103 پست
من خیلی وقته که به راه راست هدایت کن  😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

به راه راست هدایت شو🤣🤣این کارا آخر عاقبت ندارن🤣

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خیلی وقته که دیگه ای هم که در روستای کلاته دلاکان از توابع بخش مرکزی شهرستان دادم و چکاپ کامل امکان دارد که به زودی درمان بشین و پاشو برو ببین میتونی درستش کنی بد نیست که آنلاین جواب بدن و راهنمایی را در هفته های اخیر در هفته های اخیر در هفته های 😅😧😧

میشه برام دعا کنی این ماه بی بی چکم مثبت بشه اگه دوست داشتی یک صلواتم مهمونم کن💜🙏مرسی دوست عزیز انشالله شما هم حاجت روا بشی🤲

من خیلی دوست دارم دوست داشتن تو شجاعت میخواد😐🔪

چه سنگیـــن

اونی ک میگع عشق وجود نداره یروزی عاشق ترین بوده👩‍🦯انقد تو دلم خونه بیبی توی رگام نی بدون من نرو بیبی هرجایی بزن زنگ گاهی(:

من به این نتیجه رسیده است و به این نتیجه رسیده است و به این نتیجه رسیده است 😐😐😐

۵مین کاربریمه دیگ نترکونید شماره ندارم😑اگه الان دلت گرفته بلند بگو یاجوادالئمه ادرکنی...مطمئن باش فوری جوابتو میده...تااین جا ک اومدی ی صلوات برای خواسته م بفرست که خدا کمکم کنه(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)بیا باهم سلام بدیم که بدونن ما بنده خوبی هستیم:السلام علیک یا فاطمه الزهرا...السلام علیک یا امیرالمؤمنین...السلام علیک یا حسین شهید...السلام علیک یا امام رضا...سلام برهمه امامان و معصومین...اگ دلت گرفت این ذکر رو ۱۰۰بار بگو معجزه ست"یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولا تدرکنی...هرسوالی داشتی ازم بپرس رفيق 😘
به راه راست هدایت شو🤣🤣این کارا آخر عاقبت ندارن🤣

ایوای😂🤣🤣🤣🤣

نمیشه خاهر اصن نمیدونم چرا راهم کجه همش 🤣🤣🤣

🖤💛دکتری ندیدم که درداموبفهمه 💛🖤شبی نبود بگم بره صب قشنگه :))💛🖤

من از این کارا رو به رو شد و رف تو را به فنا نده و در این حد به ی دنیایی دیگه بردی سلام خانم خوبید همگی در قالب یک فایل زیپ شده از سوی دیگر در این حد به ی دنیایی دیگه بردی 

۵مین کاربریمه دیگ نترکونید شماره ندارم😑اگه الان دلت گرفته بلند بگو یاجوادالئمه ادرکنی...مطمئن باش فوری جوابتو میده...تااین جا ک اومدی ی صلوات برای خواسته م بفرست که خدا کمکم کنه(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)بیا باهم سلام بدیم که بدونن ما بنده خوبی هستیم:السلام علیک یا فاطمه الزهرا...السلام علیک یا امیرالمؤمنین...السلام علیک یا حسین شهید...السلام علیک یا امام رضا...سلام برهمه امامان و معصومین...اگ دلت گرفت این ذکر رو ۱۰۰بار بگو معجزه ست"یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولا تدرکنی...هرسوالی داشتی ازم بپرس رفيق 😘
من خیلی وقته که دیگه ای هم که در روستای کلاته دلاکان از توابع بخش مرکزی شهرستان دادم و چکاپ کامل امک ...

یا خدا🤣🤣

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
من به این نتیجه رسیده است و به این نتیجه رسیده است و به این نتیجه رسیده است 😐😐😐

حالا نتیجه خوبیه🤣

حالا نتیجه خوبیه🤣

خیلی کیبوردم تاکید داره ک ب نتیجه رسیده😝😝

من خیلی دوست دارم دوست داشتن تو شجاعت میخواد😐🔪 چه سنگیـــن

چه کیبوردی داری براش اسفند دود کن🤣😎

من از این کارا رو به رو شد و رف تو را به فنا نده و در این حد به ی دنیایی دیگه بردی سلام خانم خوبید ه ...

چ ترسناک شد آخرش 😧😂

میشه برام دعا کنی این ماه بی بی چکم مثبت بشه اگه دوست داشتی یک صلواتم مهمونم کن💜🙏مرسی دوست عزیز انشالله شما هم حاجت روا بشی🤲