2777
2789
عنوان

بیاید بازی😍🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 103 پست
من خیلی وقته که به راه راست هدایت کن  😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

به راه راست هدایت شو🤣🤣این کارا آخر عاقبت ندارن🤣

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من خیلی وقته که دیگه ای هم که در روستای کلاته دلاکان از توابع بخش مرکزی شهرستان دادم و چکاپ کامل امکان دارد که به زودی درمان بشین و پاشو برو ببین میتونی درستش کنی بد نیست که آنلاین جواب بدن و راهنمایی را در هفته های اخیر در هفته های اخیر در هفته های 😅😧😧

میشه برام دعا کنی این ماه بی بی چکم مثبت بشه اگه دوست داشتی یک صلواتم مهمونم کن💜🙏مرسی دوست عزیز انشالله شما هم حاجت روا بشی🤲

من خیلی دوست دارم دوست داشتن تو شجاعت میخواد😐🔪

چه سنگیـــن

اونی ک میگع عشق وجود نداره یروزی عاشق ترین بوده👩‍🦯انقد تو دلم خونه بیبی توی رگام نی بدون من نرو بیبی هرجایی بزن زنگ گاهی(:

من به این نتیجه رسیده است و به این نتیجه رسیده است و به این نتیجه رسیده است 😐😐😐

۵مین کاربریمه دیگ نترکونید شماره ندارم😑اگه الان دلت گرفته بلند بگو یاجوادالئمه ادرکنی...مطمئن باش فوری جوابتو میده...تااین جا ک اومدی ی صلوات برای خواسته م بفرست که خدا کمکم کنه(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)بیا باهم سلام بدیم که بدونن ما بنده خوبی هستیم:السلام علیک یا فاطمه الزهرا...السلام علیک یا امیرالمؤمنین...السلام علیک یا حسین شهید...السلام علیک یا امام رضا...سلام برهمه امامان و معصومین...اگ دلت گرفت این ذکر رو ۱۰۰بار بگو معجزه ست"یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولا تدرکنی...هرسوالی داشتی ازم بپرس رفيق 😘
به راه راست هدایت شو🤣🤣این کارا آخر عاقبت ندارن🤣

ایوای😂🤣🤣🤣🤣

نمیشه خاهر اصن نمیدونم چرا راهم کجه همش 🤣🤣🤣

🖤💛دکتری ندیدم که درداموبفهمه 💛🖤شبی نبود بگم بره صب قشنگه :))💛🖤

من از این کارا رو به رو شد و رف تو را به فنا نده و در این حد به ی دنیایی دیگه بردی سلام خانم خوبید همگی در قالب یک فایل زیپ شده از سوی دیگر در این حد به ی دنیایی دیگه بردی 

۵مین کاربریمه دیگ نترکونید شماره ندارم😑اگه الان دلت گرفته بلند بگو یاجوادالئمه ادرکنی...مطمئن باش فوری جوابتو میده...تااین جا ک اومدی ی صلوات برای خواسته م بفرست که خدا کمکم کنه(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)بیا باهم سلام بدیم که بدونن ما بنده خوبی هستیم:السلام علیک یا فاطمه الزهرا...السلام علیک یا امیرالمؤمنین...السلام علیک یا حسین شهید...السلام علیک یا امام رضا...سلام برهمه امامان و معصومین...اگ دلت گرفت این ذکر رو ۱۰۰بار بگو معجزه ست"یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولا تدرکنی...هرسوالی داشتی ازم بپرس رفيق 😘
من خیلی وقته که دیگه ای هم که در روستای کلاته دلاکان از توابع بخش مرکزی شهرستان دادم و چکاپ کامل امک ...

یا خدا🤣🤣

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
من به این نتیجه رسیده است و به این نتیجه رسیده است و به این نتیجه رسیده است 😐😐😐

حالا نتیجه خوبیه🤣

حالا نتیجه خوبیه🤣

خیلی کیبوردم تاکید داره ک ب نتیجه رسیده😝😝

من خیلی دوست دارم دوست داشتن تو شجاعت میخواد😐🔪 چه سنگیـــن

چه کیبوردی داری براش اسفند دود کن🤣😎

من از این کارا رو به رو شد و رف تو را به فنا نده و در این حد به ی دنیایی دیگه بردی سلام خانم خوبید ه ...

چ ترسناک شد آخرش 😧😂

میشه برام دعا کنی این ماه بی بی چکم مثبت بشه اگه دوست داشتی یک صلواتم مهمونم کن💜🙏مرسی دوست عزیز انشالله شما هم حاجت روا بشی🤲