2777
2789
عنوان

کنکوریا

1179 بازدید | 21 پست

بچها من امسال کنکور دادم بعدش که نتایج اومد من حسابداری دانشگاه رازی کرمانشاه قبول شدم امروز رفتم کافی نت بهم گفت که دانشکدش توی جوانروده یعنی توی دانشگاه رازی کرمانشاه حسابداری تدریس نمیشه؟؟یعنی من باید برم جوانرود درس بخونم؟؟تروخدا کسی میدونه جواب بده😑😑😑

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ن زده بود حسابداری دانشگاه رازی کرمانشاه روزانه من نمیفهمم چرا باید برم جوانرود ممکنه کافی نتی اشتبا ...

جوانرود رو که سرچ کردم توی دفترچه، یه دانشگاه پیام نور داره.تجربی هستی یا انسانی؟

کدی که قبول شدی چی بود؟ الان وارد سایت سازمان سنجش شو،توی همون صفحه ای که قبول شدی، کد رشتت هم هست. اون کد مهمه.

جوانرود رو که سرچ کردم توی دفترچه، یه دانشگاه پیام نور داره.تجربی هستی یا انسانی؟ کدی که قبول شدی چ ...

اها عزیزم منظورت اینه که دانشگاه جوانرود پیام نوره؟؟من تجربیم روزانه قبول شدم

اها عزیزم منظورت اینه که دانشگاه جوانرود پیام نوره؟؟من تجربیم روزانه قبول شدم

آره آخه گفتی روزانه. ولی من تو دفترچه فقط یه پیام نور از جوانرود پیدا کردم. برای همین گفتم کدی که قبول شدی رو بگو.اون کاملا مشخص می‌کنه چی قبول شدی.

.35811اینه کد رشتم

کد رشتت توی دفترچه ۱۴۰۰ این میشه:

اگه دانشکده توی شهر جدایی باشه تو خود دفترچه نوشته. اما تو دفترچه ۱۴۰۰ ننوشته دانشکده حسابداری جوانرود. خود رازی نوشته.

اما باز من الان تو اینترنت سرچ کردم. دیدم نوشته دانشکده حسابداری جوانرود_ دانشگاه رازی کرمانشاه. شک کردم و بیشتر سرچ کردم.گفتم مگه میشه تو دفترچه چیزی نگن.دفترچه ی انتخاب رشته ی سال ۹۷ رو دانلود کردم. این بود:

انگار تا چند وقت پیش دانشکدش تو جوانرود بوده. اگه امسال هم تو جوانرود بود باید تو دفترچه لحاظ میشد به احتمال زیاد. ولی نوشته کرمانشاه.

منبع کافی نت چی بوده؟ از کجا اینو دیده؟

کد رشتت توی دفترچه ۱۴۰۰ این میشه: اگه دانشکده توی شهر جدایی باشه تو خود دفترچه نوشته. ام ...

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی قربون دستت الان نگاه کردم جوانرود قبول شدم میگم امکان انتقالی برای کرمانشاه وجود داره بنظرت اخه دخترم و مجردم پدرمم مشکل قلبی دارع امکان ندارع بتونم برم اونجا میگم میتونم انتقالی بگیرم بنظرت؟؟

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی قربون دستت الان نگاه کردم جوانرود قبول شدم میگم امکان انتقالی برای کرمانشا ...

خواهش میکنم. کجا نوشته بود جوانرود؟درمورد انتقالی از دانشگاه کرمانشاه و جوانرود بپرس ببین شرایط چطوریه.

خواهش میکنم. کجا نوشته بود جوانرود؟ درمورد انتقالی از دانشگاه کرمانشاه و جوانرود بپرس ببین شرایط چطو ...

من اصلن یه کد رشته دیگه قبول شدم الان رفتم نگاه کردم عزیزم بوده تا حالا کسی انتقالی بگیره یعنی با چشم خودت دیدی؟؟

من اصلن یه کد رشته دیگه قبول شدم الان رفتم نگاه کردم عزیزم بوده تا حالا کسی انتقالی بگیره یعنی با چش ...

انتقالی که دیدم، ولی شرایط رشته خودت رو از خود دانشگاه مبدا و مقصد باید بپرسی. فعلا که دانشگاه ها مجازین.باید لااقل یه ترم بگذره.سهمیه ایثارگران داری؟

انتقالی که دیدم، ولی شرایط رشته خودت رو از خود دانشگاه مبدا و مقصد باید بپرسی. فعلا که دانشگاه ها مج ...

ن والا هیچ سهمیه ای ندارم فقط چون دخترم و شرایط زندگی تو ی شهز دیگرو ندازم و پدرمم مشکل قلبی داره بخاطر این شرایط میخواستم انتقالی بگیرم

ن والا هیچ سهمیه ای ندارم فقط چون دخترم و شرایط زندگی تو ی شهز دیگرو ندازم و پدرمم مشکل قلبی داره بخ ...

معدلت هم باید خوب باشه. اینهایی که گفتی تاثیر دارن. من بیشتر درمورد انتقالی وزارت بهداشت میدونم.ولی به خاطر اینکه شاید تفاوتی باشه، میگم به خود دانشگاه سر بزن جزئیات رو از همونجا بپرس.

تو مپ دیدم جوانرود یک ساعت و نیم با کرمانشاه فاصله داره.

معدلت هم باید خوب باشه. اینهایی که گفتی تاثیر دارن. من بیشتر درمورد انتقالی وزارت بهداشت میدونم.ولی ...

ممنون عزیزم خیلی افتادی زحمت میگم اگه انتقالی بگیرم برای کرمانشاه باید شهریه بدم؟؟میشه با ی فرد دیگه جابجا بشم؟؟