2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 1180 بازدید | 21 پست
ممنون عزیزم خیلی افتادی زحمت میگم اگه انتقالی بگیرم برای کرمانشاه باید شهریه بدم؟؟میشه با ی فرد دیگه ...

من درمورد خودمون اطلاع دارم که اگه نمره ی رشته ی دانشگاهی رو کسب نکنیم و بخوایم انتقالی بگیریم یا مهمان بشیم، باید شهریه بدیم.

اگه کسی رو توی کرمانشاه تونستی پیدا کنی که با تو جا به جا بشه، شدنیه.

من درمورد خودمون اطلاع دارم که اگه نمره ی رشته ی دانشگاهی رو کسب نکنیم و بخوایم انتقالی بگیریم یا مه ...

ممنونم گلم عزیزم هرکسی برنامه درسی برای کنکور ۱۴۰۱خواست میتونی ب من بگی صد مدل برنامه درسی از بهترین مشاوره ها هست دیگه لازم نیست بچها برن پیش مشاور و هزینه های زیادی بکنن این برنامه ها با حداقل هزینس میتونن استفاده کنن و موفق بشن من خودم یه چند روزه با این برنامه اشنا شدم میخوام برای کنکور۱۴۰۲بخونم و دندون پزشکی قبول بشم خیلی عالیه امسال که دیگه محروم شدم چون روزانه قبول شدم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ممنونم گلم عزیزم هرکسی برنامه درسی برای کنکور ۱۴۰۱خواست میتونی ب من بگی صد مدل برنامه درسی از بهترین ...

درباره ی درخواست رفع محرومیت اقدام کردی؟ اگه سنجش موافقت کنه مشکلی برای شرکت تو کنکور سال بعد وجود نداره.

ن درخواست ندادم چجوریه؟؟

میتونی از سازمان سنجش پیگیرش باشی.بین اطرافیان من فعلا کسی انجام نداده.برای همین روال کار رو نمی‌دونم. ولی میتونی از یه مشاور تحصیلی خوب بپرسی چطور میشه انجامش داد.

باشه عزیزم ممنون

سلام عزیزم شما رفتی حسابداری دانشگاه رازی؟

ببخشید یه سوال داشتم حسابداری داخل خود دانشگاه رازی داره توی شهر کرمانشاه یا فقط جوانرود محل تحصیله؟؟؟ 

خوابگاه هم داخل همون جوانروده