بچها من امسال کنکور دادم بعدش که نتایج اومد من حسابداری دانشگاه رازی کرمانشاه قبول شدم امروز رفتم کافی نت بهم گفت که دانشکدش توی جوانروده یعنی توی دانشگاه رازی کرمانشاه حسابداری تدریس نمیشه؟؟یعنی من باید برم جوانرود درس بخونم؟؟تروخدا کسی میدونه جواب بده😑😑😑
من درمورد خودمون اطلاع دارم که اگه نمره ی رشته ی دانشگاهی رو کسب نکنیم و بخوایم انتقالی بگیریم یا مه ...
ممنونم گلم عزیزم هرکسی برنامه درسی برای کنکور ۱۴۰۱خواست میتونی ب من بگی صد مدل برنامه درسی از بهترین مشاوره ها هست دیگه لازم نیست بچها برن پیش مشاور و هزینه های زیادی بکنن این برنامه ها با حداقل هزینس میتونن استفاده کنن و موفق بشن من خودم یه چند روزه با این برنامه اشنا شدم میخوام برای کنکور۱۴۰۲بخونم و دندون پزشکی قبول بشم خیلی عالیه امسال که دیگه محروم شدم چون روزانه قبول شدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میتونی از سازمان سنجش پیگیرش باشی.بین اطرافیان من فعلا کسی انجام نداده.برای همین روال کار رو نمیدونم. ولی میتونی از یه مشاور تحصیلی خوب بپرسی چطور میشه انجامش داد.