nahanbanoo مدیر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 936 عنوان مشاعره😊 | مشاهده متن کامل بحث + 783 بازدید | 190 پست سلاماگر مایل هستید،بیاید مشاعره کنیمبا حرف پایانی شعر نفر قبلتون شروع کنید😊همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستیکه هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی غم مخور،شاد بزی زانکه جهان میگذرد.. 1400/07/14 | 15:54 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماهی_سیاه_کوچولو__ عضویت: 1400/07/06 تعداد پست: 586 ترسم از ان قوم که بر دردکشان می خندند بر سرکار خرابات کنند ایمان را اینجا ❤کسی ست پنهان همچون خیال در دل اینجا کسی ست پنهان چون جان و خوش تر از جان درد من حصار برکه🕳 نیست.درد من زیستن با ماهیانی🐟🐠🐡ست ، که فکر دریا🌊🌊🌊 به ذهنشان 🧠 خطور نکرده است !!!
تنها000 عضویت: 1398/02/06 تعداد پست: 21663 ترسم که اشک در غم ما پرده در شود وین ر ... 💔در هوایت بیقرارم روز و شب💔💔سر ز پایت برندارم روز و شب💔 :)
ماهی_سیاه_کوچولو__ عضویت: 1400/07/06 تعداد پست: 586 💔آه ای خدا مرا به کبوتر شدن چکار ؟💔 💔وقتی که سنگ هم رحمی به بالم نمی کند💔 دوش دیدم ک ملائک در میخانه زدندگل آدم بسرشتند و ب پیمانه زدند درد من حصار برکه🕳 نیست.درد من زیستن با ماهیانی🐟🐠🐡ست ، که فکر دریا🌊🌊🌊 به ذهنشان 🧠 خطور نکرده است !!!
ماهی_سیاه_کوچولو__ عضویت: 1400/07/06 تعداد پست: 586 💔در هوایت بیقرارم روز و شب💔 💔سر ز پایت برندارم روز و شب💔 باده دُرد آلودمان مجنون کند صاف اگر باشد ندانم چون کند عاشق این بیتم درد من حصار برکه🕳 نیست.درد من زیستن با ماهیانی🐟🐠🐡ست ، که فکر دریا🌊🌊🌊 به ذهنشان 🧠 خطور نکرده است !!!
دوازدهمین_باران عضویت: 1399/05/22 تعداد پست: 3454 💔در هوایت بیقرارم روز و شب💔 💔سر ز پایت برندارم روز و شب💔 بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود.داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود .
یه،بنده،خدا عضویت: 1400/02/19 تعداد پست: 20075 در نمازم خم آبروی تو در یاد آمد حالتی رفت گ محراب ب فریاد امد دیش دیری دیدینگ ۱. ممنون واسه بودنت تو سالی که گذشت ۲.آرزو واسه داشتنت تو سالِ جدید 🤍🫀
ماهی_سیاه_کوچولو__ عضویت: 1400/07/06 تعداد پست: 586 ترسم از ان قوم که بر دردکشان می خندند بر سرکار خرابات کنند ایمان را اه ک من دوش چ سان بوده ام اه ک تو دوش ک را بوده ای؟ درد من حصار برکه🕳 نیست.درد من زیستن با ماهیانی🐟🐠🐡ست ، که فکر دریا🌊🌊🌊 به ذهنشان 🧠 خطور نکرده است !!!
تنها000 عضویت: 1398/02/06 تعداد پست: 21663 دوش دیدم ک ملائک در میخانه زدند گل آدم بسرشتند و ب پیمانه زدند دیگر سراغی از دل تنگم نمی گیریبا اینکه از حال پریشانم خبر داری :)
ماهی_سیاه_کوچولو__ عضویت: 1400/07/06 تعداد پست: 586 دیش دیری دیدینگ 😂😂 درد من حصار برکه🕳 نیست.درد من زیستن با ماهیانی🐟🐠🐡ست ، که فکر دریا🌊🌊🌊 به ذهنشان 🧠 خطور نکرده است !!!
asmanily عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 2756 دوش دیدم ک ملائک در میخانه زدند گل آدم بسرشتند و ب پیمانه زدند دلبرجانان من برده دل و جان منبردا دل و جان من دلبر جانان من برام یه صلوات می فرستی🌹😍
shaamim عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 922 اینجا ❤کسی ست پنهان همچون خیال در دل اینجا کسی ست پنهان چون جان و خوش تر از جان نفس تنگ است و این را سینه داندغمم را عاشق دیرینه داند
ماهی_سیاه_کوچولو__ عضویت: 1400/07/06 تعداد پست: 586 دیگر سراغی از دل تنگم نمی گیری با اینکه از حال پریشانم خبر داری یارم چو قدح ب دست گیرد بازار بتان شکست گیرد درد من حصار برکه🕳 نیست.درد من زیستن با ماهیانی🐟🐠🐡ست ، که فکر دریا🌊🌊🌊 به ذهنشان 🧠 خطور نکرده است !!!
arya_stark عضویت: 1398/02/19 تعداد پست: 1514 بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود. داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود دردم از یار است و درمان نیز همدل فدای او شد و جان نیز هم ⚠️تیکر کنکورم ⚠️🌸لطفا برای تعجیل در فرج امام زمان (عج)و حاجاتم صلوات بفرستید�🌸💙 أَلَا إِنَّ نَصْرَ اللَّهِ قَرِيبٌ 💙
تنها000 عضویت: 1398/02/06 تعداد پست: 21663 بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود. داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود دنیای دنی پر هوس را چه کنیآلوده هر ناکس و کس را چه کنی :)