nahanbanoo مدیر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 936 عنوان مشاعره😊 | مشاهده متن کامل بحث + 783 بازدید | 190 پست سلاماگر مایل هستید،بیاید مشاعره کنیمبا حرف پایانی شعر نفر قبلتون شروع کنید😊همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستیکه هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی غم مخور،شاد بزی زانکه جهان میگذرد.. 1400/07/14 | 15:54 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
معشوقه_شیطان عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 7724 اشتباهم انتخاب تو نبود که اگر این نبود من هم نبود دیر است که دلدار پیامی نفرستادننوشت سلامی و کلامی نفرستاد بمولا که قد پسران سرزمینم یجوری شده که دیگه کم کم باید با جملهی پسر باید بغلی باشه خودمون رو قانع کنیم
nahanbanoo مدیر استارتر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 936 ببخشید نمیشه شعر از خودمون باشه؟لطفا بگید میشه من خدایی نمیخوام تقلب کنم شما هرچی عشقت میکشه بگو😊💚 غم مخور،شاد بزی زانکه جهان میگذرد..
nahanbanoo مدیر استارتر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 936 دیر است که دلدار پیامی نفرستاد ننوشت سلامی و کلامی نفرستاد والا دلدار ما آنلاینم نمیشه دوکلام چت کنیم😂😂😂 غم مخور،شاد بزی زانکه جهان میگذرد..
معشوقه_شیطان عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 7724 والا دلدار ما آنلاینم نمیشه دوکلام چت کنیم😂😂😂 😂😂 بمولا که قد پسران سرزمینم یجوری شده که دیگه کم کم باید با جملهی پسر باید بغلی باشه خودمون رو قانع کنیم
عشقآبنبات عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 1943 ترسم که اشک در غم ما پرده در شود وین راز سر به مهر به عالم سمر شود دوستی با دشمنان کار منه بیچاره استکی بفهمد این دلم فرق کلام عقل و خست من به توان تو رسیدهام💑 اي <برتر از خيال و قياس و گمان و وهم / وز هر چه گفته اند و شنيديم و خوانده ايم>شکرت ،که مزید نعمت است
عشقآبنبات عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 1943 والا دلدار ما آنلاینم نمیشه دوکلام چت کنیم😂😂😂 هعی دلدار ما آنم میشه میدونیم که به خاطر کارشه و سر کاره من به توان تو رسیدهام💑 اي <برتر از خيال و قياس و گمان و وهم / وز هر چه گفته اند و شنيديم و خوانده ايم>شکرت ،که مزید نعمت است
عشقآبنبات عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 1943 شما هرچی عشقت میکشه بگو😊💚 ولی خدایی همیشه سختم بود از یه حرفی شعر یادم بیارم این پوئنتون خیلی خوب بود به خصوص خیلی وقت بود شعرم نمیومد من به توان تو رسیدهام💑 اي <برتر از خيال و قياس و گمان و وهم / وز هر چه گفته اند و شنيديم و خوانده ايم>شکرت ،که مزید نعمت است
nahanbanoo مدیر استارتر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 936 هعی دلدار ما آنم میشه میدونیم که به خاطر کارشه و سر کاره 😯 غم مخور،شاد بزی زانکه جهان میگذرد..
عشقآبنبات عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 1943 دیر است که دلدار پیامی نفرستاد ننوشت سلامی و کلامی نفرستاد در این عشق بمردیمو خبر کس را نیستاهل عالم کارما کار دلی طوفانیست من به توان تو رسیدهام💑 اي <برتر از خيال و قياس و گمان و وهم / وز هر چه گفته اند و شنيديم و خوانده ايم>شکرت ،که مزید نعمت است
عشقآبنبات عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 1943 😯 😊🤕عیب نداره حالا بعد بیشتر همو میبینیم من به توان تو رسیدهام💑 اي <برتر از خيال و قياس و گمان و وهم / وز هر چه گفته اند و شنيديم و خوانده ايم>شکرت ،که مزید نعمت است
عشقآبنبات عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 1943 کسی نیست ادامه بدیم من خوشم اومده بود😅 من به توان تو رسیدهام💑 اي <برتر از خيال و قياس و گمان و وهم / وز هر چه گفته اند و شنيديم و خوانده ايم>شکرت ،که مزید نعمت است