nahanbanoo مدیر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 936 عنوان مشاعره😊 | مشاهده متن کامل بحث + 783 بازدید | 190 پست سلاماگر مایل هستید،بیاید مشاعره کنیمبا حرف پایانی شعر نفر قبلتون شروع کنید😊همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستیکه هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی غم مخور،شاد بزی زانکه جهان میگذرد.. 1400/07/14 | 15:54 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
معشوقه_شیطان عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 7724 تمام جادههای جهان را به جستجوی نگاه تو آمدهام پیاده این تو و این پینههای پای من حالا ... یاد ایامی که در گلشن فغانی داشتیمدر میان لاله و گل آشیانی داشتیم بمولا که قد پسران سرزمینم یجوری شده که دیگه کم کم باید با جملهی پسر باید بغلی باشه خودمون رو قانع کنیم
کاکتوس1234 عضویت: 1399/03/23 تعداد پست: 8088 یاد ایامی که در گلشن فغانی داشتیم در میان لاله و گل آشیانی داشتیم من که بی تاب شقایق بودمهمدم سردی یخها شدهامکاش چشمان مرا خاک کنیدتا نبینم که چه تنها شده ام https://abzarek.ir/service-p/msg/138343 🖤 دوست دارم بابا🖤🦋
عشقآبنبات عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 1943 یاد ایامی که در گلشن فغانی داشتیم در میان لاله و گل آشیانی داشتیم من همیشه عاشقت بودم ولیعاشقی بهر خدا کار تو نیست من به توان تو رسیدهام💑 اي <برتر از خيال و قياس و گمان و وهم / وز هر چه گفته اند و شنيديم و خوانده ايم>شکرت ،که مزید نعمت است
کاکتوس1234 عضویت: 1399/03/23 تعداد پست: 8088 من به اندازه چشمان تو غمگین ماندمو به اندازه هر برق نگاهت نگرانتو به اندازه تنهایی من شاد بمان🖤🖤 https://abzarek.ir/service-p/msg/138343 🖤 دوست دارم بابا🖤🦋
معشوقه_شیطان عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 7724 من که بی تاب شقایق بودم همدم سردی یخها شدهام کاش چشمان مرا خاک کنید تا نبینم که چه تنها ش ... من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باشهر کسی آن درود عاقبت کار که کشت بمولا که قد پسران سرزمینم یجوری شده که دیگه کم کم باید با جملهی پسر باید بغلی باشه خودمون رو قانع کنیم
عشقآبنبات عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 1943 من به اندازه چشمان تو غمگین ماندم و به اندازه هر برق نگاهت نگران تو به اندازه تنهایی من شاد ... نیتت عشق بود یا نبود باکی نیستعاشقی کار منه دیوانه است من به توان تو رسیدهام💑 اي <برتر از خيال و قياس و گمان و وهم / وز هر چه گفته اند و شنيديم و خوانده ايم>شکرت ،که مزید نعمت است
کاکتوس1234 عضویت: 1399/03/23 تعداد پست: 8088 من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت تنهاییام را به کافه میبرممینشینم پشت میز همیشگیکافهچی میپرسد:چه میخوری؟میگویم:همان غصهی همیشگی… https://abzarek.ir/service-p/msg/138343 🖤 دوست دارم بابا🖤🦋
کاکتوس1234 عضویت: 1399/03/23 تعداد پست: 8088 نیتت عشق بود یا نبود باکی نیست عاشقی کار منه دیوانه است تو آسمان دنیا هر کسی ستاره دارهچرا وقتی نوبت ماست آسمان جایی نداچره https://abzarek.ir/service-p/msg/138343 🖤 دوست دارم بابا🖤🦋
معشوقه_شیطان عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 7724 من همیشه عاشقت بودم ولی عاشقی بهر خدا کار تو نیست تبه کردم جوانی تا کنم خوش زندگانی راچه سود از زندگانی چون تبه کردم جوانی را بمولا که قد پسران سرزمینم یجوری شده که دیگه کم کم باید با جملهی پسر باید بغلی باشه خودمون رو قانع کنیم
عشقآبنبات عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 1943 یاد ایام بهاری که گذشت یادها را باش و حسرت آنچه گذشت من به توان تو رسیدهام💑 اي <برتر از خيال و قياس و گمان و وهم / وز هر چه گفته اند و شنيديم و خوانده ايم>شکرت ،که مزید نعمت است
معشوقه_شیطان عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 7724 تنهاییام را به کافه میبرم مینشینم پشت میز همیشگی کافهچی میپرسد: چه میخوری؟ می ... یک سال دیگر آمد و دنیا عوض نشدچیزی بغیر پیرهن از ما عوض نشد بمولا که قد پسران سرزمینم یجوری شده که دیگه کم کم باید با جملهی پسر باید بغلی باشه خودمون رو قانع کنیم
عشقآبنبات عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 1943 تو آسمان دنیا هر کسی ستاره داره چرا وقتی نوبت ماست آسمان جایی نداچره هر چه عاشق که تو دیدی همه بیره رفتند در دو چشمم جز تو همه بیرنگ هستند من به توان تو رسیدهام💑 اي <برتر از خيال و قياس و گمان و وهم / وز هر چه گفته اند و شنيديم و خوانده ايم>شکرت ،که مزید نعمت است
عشقآبنبات عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 1943 یک سال دیگر آمد و دنیا عوض نشد چیزی بغیر پیرهن از ما عوض نشد در فراقت کار دل مشکلتر است دیدن یک جای خالی بدتر است من به توان تو رسیدهام💑 اي <برتر از خيال و قياس و گمان و وهم / وز هر چه گفته اند و شنيديم و خوانده ايم>شکرت ،که مزید نعمت است
عشقآبنبات عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 1943 تبه کردم جوانی تا کنم خوش زندگانی را چه سود از زندگانی چون تبه کردم جوانی را اشتباهم انتخاب تو نبود که اگر این نبود من هم نبود من به توان تو رسیدهام💑 اي <برتر از خيال و قياس و گمان و وهم / وز هر چه گفته اند و شنيديم و خوانده ايم>شکرت ،که مزید نعمت است
معشوقه_شیطان عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 7724 در فراقت کار دل مشکلتر است دیدن یک جای خالی بدتر است ترسم که اشک در غم ما پرده در شود وین راز سر به مهر به عالم سمر شود بمولا که قد پسران سرزمینم یجوری شده که دیگه کم کم باید با جملهی پسر باید بغلی باشه خودمون رو قانع کنیم