nahanbanoo مدیر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 936 عنوان مشاعره😊 | مشاهده متن کامل بحث + 783 بازدید | 190 پست سلاماگر مایل هستید،بیاید مشاعره کنیمبا حرف پایانی شعر نفر قبلتون شروع کنید😊همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستیکه هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی غم مخور،شاد بزی زانکه جهان میگذرد.. 1400/07/14 | 15:54 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماهی_سیاه_کوچولو__ عضویت: 1400/07/06 تعداد پست: 586 نفس تنگ است و این را سینه داند غمم را عاشق دیرینه داند دوش می آمد و رخساره برافروخته بودتا کجا باز دل غمزده ای سوخته یود درد من حصار برکه🕳 نیست.درد من زیستن با ماهیانی🐟🐠🐡ست ، که فکر دریا🌊🌊🌊 به ذهنشان 🧠 خطور نکرده است !!!
تنها000 عضویت: 1398/02/06 تعداد پست: 21663 یارم چو قدح ب دست گیرد بازار بتان شکست گیرد درد بی عشقی ما دید و دریغش آمدآتش شوق درین جان شکیبا زد و رفت :)
ماهی_سیاه_کوچولو__ عضویت: 1400/07/06 تعداد پست: 586 دردم از یار است و درمان نیز هم دل فدای او شد و جان نیز هم من از خار سر دیوار دانستم ک ناکس ، کس نمی گردد بدین بالا نشینی ها درد من حصار برکه🕳 نیست.درد من زیستن با ماهیانی🐟🐠🐡ست ، که فکر دریا🌊🌊🌊 به ذهنشان 🧠 خطور نکرده است !!!
shaamim عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 922 اه ک من دوش چ سان بوده ام اه ک تو دوش ک را بوده ای؟ یک قفل زدم بر دل و پیمانه شکستمساقی نظر انداخت به میخانه نشستم
asmanily عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 2756 اینجا ❤کسی ست پنهان همچون خیال در دل اینجا کسی ست پنهان چون جان و خوش تر از جان نفس بادصبا مشک فشان خواهد شدعالم پیردگرباره جوان خواهد شد برام یه صلوات می فرستی🌹😍
ماهی_سیاه_کوچولو__ عضویت: 1400/07/06 تعداد پست: 586 درد بی عشقی ما دید و دریغش آمد آتش شوق درین جان شکیبا زد و رفت تو کمان کشیده و در کمین ک زنی ب تیرم و من غمین همه ی غمم بود از همین ک خدا نکرده خطا کنی درد من حصار برکه🕳 نیست.درد من زیستن با ماهیانی🐟🐠🐡ست ، که فکر دریا🌊🌊🌊 به ذهنشان 🧠 خطور نکرده است !!!
لانیا2 عضویت: 1399/07/02 تعداد پست: 12582 یارمرا غار مرا عشق جگر خوار مرایار تویی غار تویی خواجه نگه دار مرا
دوازدهمین_باران عضویت: 1399/05/22 تعداد پست: 3454 دردم از یار است و درمان نیز هم دل فدای او شد و جان نیز هم میازار موری ک دانه کش استک جان دارد و جان شیرین خوش است .
asmanily عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 2756 یک قفل زدم بر دل و پیمانه شکستم ساقی نظر انداخت به میخانه نشستم من نگویم که مرا از قفس ازاد کنیدقفسم برده به باغی و دلم شاد کنید برام یه صلوات می فرستی🌹😍
arya_stark عضویت: 1398/02/19 تعداد پست: 1514 من از خار سر دیوار دانستم ک ناکس ، کس نمی گردد بدین بالا نشینی ها الا یا ایها الساقی ادرکاسا وناولها که عشق اسان نمود اول ولی افتاد مشکل ها ⚠️تیکر کنکورم ⚠️🌸لطفا برای تعجیل در فرج امام زمان (عج)و حاجاتم صلوات بفرستید�🌸💙 أَلَا إِنَّ نَصْرَ اللَّهِ قَرِيبٌ 💙
ماهی_سیاه_کوچولو__ عضویت: 1400/07/06 تعداد پست: 586 یک قفل زدم بر دل و پیمانه شکستم ساقی نظر انداخت به میخانه نشستم ممنون ای دوست ک غیر از تو مرا یاری هست یا بجز فکر توام در شب و روز کاری هست درد من حصار برکه🕳 نیست.درد من زیستن با ماهیانی🐟🐠🐡ست ، که فکر دریا🌊🌊🌊 به ذهنشان 🧠 خطور نکرده است !!!
ماهی_سیاه_کوچولو__ عضویت: 1400/07/06 تعداد پست: 586 الا یا ایها الساقی ادرکاسا وناولها که عشق اسان نمود اول ولی افتاد مشکل ها ای خداوند یکی یار جفا کارش دِهدلبر عشوه ده سرکش خونخوارش ده درد من حصار برکه🕳 نیست.درد من زیستن با ماهیانی🐟🐠🐡ست ، که فکر دریا🌊🌊🌊 به ذهنشان 🧠 خطور نکرده است !!!
تنها000 عضویت: 1398/02/06 تعداد پست: 21663 تو کمان گرفته و در کمین ک زنی ب تیرم و من غمین همه ی غمم بود از همین ک خدا نکرد ... یا مرا به بازی گرفته اییا معنی وا ژه هایت را خوب نمی دانیدلتنگی ارزانی خودت :)
یه،بنده،خدا عضویت: 1400/02/19 تعداد پست: 20075 😂😂 والا😅چارتا بیت بلد بودم که رو کردم دیگه ۱. ممنون واسه بودنت تو سالی که گذشت ۲.آرزو واسه داشتنت تو سالِ جدید 🤍🫀