nahanbanoo مدیر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 936 عنوان مشاعره😊 | مشاهده متن کامل بحث + 783 بازدید | 190 پست سلاماگر مایل هستید،بیاید مشاعره کنیمبا حرف پایانی شعر نفر قبلتون شروع کنید😊همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستیکه هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی غم مخور،شاد بزی زانکه جهان میگذرد.. 1400/07/14 | 15:54 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماهی_سیاه_کوچولو__ عضویت: 1400/07/06 تعداد پست: 586 یوسف گمگشته باز اید به کنعان غم مخور کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور روزها گر رفت گو رو باک نیست تو بمان ای آنکه چون تو پاک نیست درد من حصار برکه🕳 نیست.درد من زیستن با ماهیانی🐟🐠🐡ست ، که فکر دریا🌊🌊🌊 به ذهنشان 🧠 خطور نکرده است !!!
تنها000 عضویت: 1398/02/06 تعداد پست: 21663 دانی ک چنگ و عود چ تقریر میکنند پنهان خورید بادا ک تعزیر می کنند 💔در این برهوت بی خواب و طی،💔مگر من چه کرده ام💔که شاعرتر از اندوه آدمی ام آفریده اند؟💔 :)
minister عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 42 دررفتن جان از بدن گویند هرنوعی سخن من خودبه چشم خویشتن دیدم که جانم میرود دانه اي را كه دل موري از آن شاد شود خوشي اش روز جزا تاج سليمان باشدصائب تبريزي
ماهی_سیاه_کوچولو__ عضویت: 1400/07/06 تعداد پست: 586 دررفتن جان از بدن گویند هرنوعی سخن من خودبه چشم خویشتن دیدم که جانم میرود دوش چ خورده ای دلا راست بگو نهان مکن چون خمشان بی گناه روی بر آسمان نکنباده ی خاص خورده ای نقل خلاص خورده ای بوی شراب میزند خربزه در دهان مکن درد من حصار برکه🕳 نیست.درد من زیستن با ماهیانی🐟🐠🐡ست ، که فکر دریا🌊🌊🌊 به ذهنشان 🧠 خطور نکرده است !!!
تنها000 عضویت: 1398/02/06 تعداد پست: 21663 دررفتن جان از بدن گویند هرنوعی سخن من خودبه چشم خویشتن دیدم که جانم میرود 💔در خیالات خودم در زیر بارانی که نیست💔💔می رسم با تو به خانه، از خیابانی که نیست💔 :)
یه،بنده،خدا عضویت: 1400/02/19 تعداد پست: 20075 تو را ز کنگره ی عرش میزنند صفیر ندانمت ک درین دامگه چ افتادست توانا بود هرکه دانا بودز دانش دل پیر برنا بود ۱. ممنون واسه بودنت تو سالی که گذشت ۲.آرزو واسه داشتنت تو سالِ جدید 🤍🫀
ماهی_سیاه_کوچولو__ عضویت: 1400/07/06 تعداد پست: 586 💔در این برهوت بی خواب و طی،💔 مگر من چه کرده ام💔 که شاعرتر از اندوه آدمی ام آفریده اند؟💔 دل میرود ز دستم صاحبدلان خدا را دردا ک راز پنهان خواهد شد اشکارا درد من حصار برکه🕳 نیست.درد من زیستن با ماهیانی🐟🐠🐡ست ، که فکر دریا🌊🌊🌊 به ذهنشان 🧠 خطور نکرده است !!!
arya_stark عضویت: 1398/02/19 تعداد پست: 1514 یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چ شد دوستی ک آخر آمد دوستداران را چ شد در مذهب ما باده حلال است ولیکن به روی تو ای سرو گل اندام حرام است ⚠️تیکر کنکورم ⚠️🌸لطفا برای تعجیل در فرج امام زمان (عج)و حاجاتم صلوات بفرستید�🌸💙 أَلَا إِنَّ نَصْرَ اللَّهِ قَرِيبٌ 💙
یه،بنده،خدا عضویت: 1400/02/19 تعداد پست: 20075 💔من از غم تو هر روز دو صد بار بمیرم💔 💔تو از دل من هیچ خبردار نباشی💔 ای قلبم ۱. ممنون واسه بودنت تو سالی که گذشت ۲.آرزو واسه داشتنت تو سالِ جدید 🤍🫀
shaamim عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 922 روزها گر رفت گو رو باک نیست تو بمان ای آنکه چون تو پاک نیست ترسم از ان قوم که بر دردکشان می خندندبر سرکار خرابات کنند ایمان را
ماهی_سیاه_کوچولو__ عضویت: 1400/07/06 تعداد پست: 586 توانا بود هرکه دانا بود ز دانش دل پیر برنا بود در نمازم خم آبروی تو در یاد آمد حالتی رفت گ محراب ب فریاد امد درد من حصار برکه🕳 نیست.درد من زیستن با ماهیانی🐟🐠🐡ست ، که فکر دریا🌊🌊🌊 به ذهنشان 🧠 خطور نکرده است !!!
یه،بنده،خدا عضویت: 1400/02/19 تعداد پست: 20075 💔دیدی ای دل که غم عشق دگر باره چه کرد ؟💔 💔چون بشد دلبر و با یار وفادار چه کرد💔 🥺 ۱. ممنون واسه بودنت تو سالی که گذشت ۲.آرزو واسه داشتنت تو سالِ جدید 🤍🫀
تنها000 عضویت: 1398/02/06 تعداد پست: 21663 دل میرود ز دستم صاحبدلان خدا را دردا ک راز پنهان خواهد شد اشکارا 💔آه ای خدا مرا به کبوتر شدن چکار ؟💔💔وقتی که سنگ هم رحمی به بالم نمی کند💔 :)
minister عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 42 💔در خیالات خودم در زیر بارانی که نیست💔 💔می رسم با تو به خانه، از خیابانی که نیست💔 ترسم که اشک در غم ما پرده در شود وین راز سر به مهر به عالم سمر شود«حافظ