توی رخت خواب یک ساعت گریه کردم بعد بیدار شدم چون دیشب خواب دیدم مامانم فوت شده توی خواب همش جیغ میزدم بقیع درکم نمیکردن خواب انگار واقعیت بود بدترین خواب زندگیم بود
خودت باش دنیا اصالت را ستایش میکند✌️ کاربری هزارممه کاربر قدیمی ام نگید تازه واردی والا پیشکسوت نی نی سایتم بترکم دیگ خط ندارم با خط کل اقوام ثبت نام کردم و الکی ترکیدم😂😑 کاربری واسه دو نفره خط هام همشون ترکیدن
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
توی خواب من قاتل هم بودم یکیو کشته بودم همش دنباالم بود بقیه شک کردع بودن به قاتل بودن من وای چقدر بد بود
خودت باش دنیا اصالت را ستایش میکند✌️ کاربری هزارممه کاربر قدیمی ام نگید تازه واردی والا پیشکسوت نی نی سایتم بترکم دیگ خط ندارم با خط کل اقوام ثبت نام کردم و الکی ترکیدم😂😑 کاربری واسه دو نفره خط هام همشون ترکیدن
اگه دوست داشته باشین می تونم در تعبیر خواب راهنمایی تون کنم.
این دو تا تاپیک نمونه ای از تعبیر خواب هایی هست که انجام دادم. یکی خواب پرواز فرشته و دیگری هم خواب در آغوش پدر. اگه بخواین میتونم برای شما رو هم به شکل دقیق و مفصلی تعبیر کنم. البته هزینه هم داره.
سلام اگه دوست داشته باشین می تونم در تعبیر خواب راهنمایی تون کنم. این دو تا تاپیک نمونه ای از تعبی ...
سلام هزینش چقدره؟