2777
2789

میگم کرونایی ها کنار هم باید ماسک بزنن؟

مامانم اینا همه از من کرونا گرفتن بعد پنجشنبه مامانم گف بیاین خونمون شوهرم گف بریم دور هم جمع شیم که چی همه کرونا داریم یکی خوب شده از اون یکی بگیره منم گفتم شاید راست بگه گرچه هرچی سرچ کردم چیزی راجع به این موضوع پیدا نکردم.

حالا منو شوهرم شنبه یکشنبه ۲۱ روز قرنطینمون تموم شد

مامانم اینا چندروز بعد ما گرفتن کرونا

خودمونم تو دوران نقاهتیم هنوز بدن درد و سرفه داریم تاحدودی،قرنطینمونم تموم نکردیم هنوز خونه ایم واسه احتیاط

بعد مامانم گف ما حالمون از شما بهتره شما هنوز سرفه دارین ما خوبیم فردا ناهار بیاین اینجا،اینم بگم چون هممون کرونا داریم گفته بیاین

بنظر شما نباید بریم یا مشکلی نیست اگه بریم؟

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید

ما تو خونه پیش هم بودیم ماسک میزدیم تو چندتا اتاق جدا بودیم

الان که این امضام رو می‌نویسم ساعت ۵:۳۱ صبحه و به‌شدت ناراحت و غمگینم بابت یه موضوعی که می‌دونم چندوقت دیگه برام هیچ ارزشی نداره همیشه دوست دارم ناراحتیامو یه جا بنویسم که موقع خوشحالیام بیام نگاهش کنم از یه طرف خداروشکر می‌کنم که اون ناراحتی گذشته از یه طرف به خودم مغرور نمی‌شم و می‌دونم ناراحتیای بدتری تو راهه😆

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

از شروع علائم باید21. روز بگذره بعد میشه باهم باشید. من جای شما باشم نمیرم تا خانوادم هم خوب شن 

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز