2777
2789
عنوان

اونایی که قبلا کرونا گرفتن بیان یه سوال مهم

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 46 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از شروع علائم باید21. روز بگذره بعد میشه باهم باشید. من جای شما باشم نمیرم تا خانوادم هم خوب شن  ...

منم همینو میگم اما چندبار گفته مامانم

گرچه ما شنبه ۲۱ روزمون تموم شد اونام تقریبا فردا پس‌فردا تموم میشه

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
من روز 24 هستم ولی به دلایلی مجبور شدم بیام پیش خانوادم . اینا هم سالمن بنظرتون ناقل هستم هنوز؟

نه دیگه نیستی

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید

ای بابا همش چرت و پرته . مگه نمیگن تا چند. ماه مصونیت دارین .پس چ فرقی می‌کنه کجا و پیش کی باشین شماتاچند ماه مصونیت دارین 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
چ کاریه خب حالا استراحت کنید بدنتون خیلی ضعیف شده ب استراحت و تقویت نیاز داره چ وقت مهمونیه🤦‍♀️

یکماهه خونه ایم افسرده شدیم هممون ۲۱ روزمون تموم شده

نه صبر کنید همگی به طور کامل خوب بشید بیرون هم میرید مراقب باشید همچنان ماسک بزنید که یه وقت کسی نگیره چون ویروس ناشناخته ست هر چند ۲۱ روز قرنطینه گذشته 

شیر و زردچوبه  وعسل هم برای سرفه بخورید ولی دور هم یه مدت جمع نشید حداقل تا یک ماه دیگه به فامیلاتون هم بگید و تجربه هاتونو به اوناهم بگید هر چی که خوردید یا سختی که کشیدید 

منم همینو میگم اما چندبار گفته مامانم گرچه ما شنبه ۲۱ روزمون تموم شد اونام تقریبا فردا پس‌فردا تموم ...

خب بگو این چن روز تموم شه بعذ 

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫
شما بعد از ۲۱ روز مجددا باید بری تست بدی عزیزم . بعدشم چه کاری دوباره دور هم جمع بشید . خانوادتون کر ...

عزیزم تست ممکنه تا دوماه حتی بیشتر مثبت بشه بعد کرونا که کاذبه با یه سرچ ساده متوجه میشید

واسه همین میگن ۲۱ روز قرنطینه کافیه

واسه ادارات هم آزمایش خون میدن نه تستpcr

من روز 24 هستم ولی به دلایلی مجبور شدم بیام پیش خانوادم . اینا هم سالمن بنظرتون ناقل هستم هنوز؟

روز ۲۴ از اول یا از روزی که تب تموم شد اینیکی کرونا که سنگین بود رو میگن تا سه هفته پس از اتمام تب ناقل نیستین