2777
2789
عنوان

اگه بفهمم فرزندخونده ام چیکار کنم؟

399 بازدید | 49 پست

بچه ها شده تاحالا حس کنید فرزند خونده اید؟خیلی وقتا میشینم تکه تکه قضیه ها رو بهم میچسبونم و یه سریاشون به خوبی گویای اینکه فرزند خونده ام هستن ولی یه سری چیزا هم نقضش میکنن. اول اینکه مامان بابام همه جوره حامی خواهرمن و همه جوره دوستش دارن ولی من وقتی بچه بودم بیشتر مواقع که خونه نبودن ولی اون مواقع هم که بابام میبرد بیرون اغلب بدجوری به دعوا میکشید که دلیل خاصی هم نداشت فقط یادمه به خاطر هیچی من گریه میکردم بابامم میزد و میگفت صدات در نیاد😔 و خیلی خاطرات هستن که یادم میاد ولی مامان بابام میگفتن همچین چیزی اتفاق نیوفتاده و جدا از این مامان بابام همه جوره فقط خواهرمو دوست داشتن انگار که من وجود ندارم یادمه اون زمان که خواهرم به دنیا اومده بود من اول دبستان بودم و مامانم حالات پارانوییدی از خودش نشون میداد مثلاً وقتی خواهرم خابیده بود و منم هیچ کاری باهاش نداشتم از رو تشکش یکم قل خورد اومد پایین نمیدونم چه اتفاقی براش افتاده بود ولی یادمه مامانم خون به پا کرده بود و منو مقصر میدونست میگفت تو کردی انگار که مثلا من باهاش دشمنم😔 همیشه اونی که دعوا میشه منم همیشه حس میکنن من با خواهرم دشمنم اصلا قشنگ نیست.منو همیشه کلاسای مختلف میزاشتن و تا قبل کرونا انقد از محیط خانواده دور بودم که تازه بعد قرنطینه کم کم باهاشون آشنایی پیدا کردم خیلی کوچیک هم که بودم همیشه پیش پرستار بودم.معمولا وقتایی که منو میذاشتن کلاس خیلی دیر میومدن دنبالم یه ساعت من جلو در میموندم ولی همیشه خواهرمو از همه جا اول وقت برمیدارن الان شاید فکر کنید من حسودی میکنم ولی اینطور نیست. قبل من هم یه بچه رو به فرزندخوندگی گرفته بودن چون انگار بچه دار نمیشدن اون یه پسر بود و با اینکه اون فرزند خوندشون بود با اونم رفتار خوبی داشتن پس چرا فقط برا من خار داره؟ بعد تولد من اونو بردن گذاشتن پیش مادر پدرش و خب اگه این تیکه ها رو بزاریم کنار هم جور در میاد: چون مادر برادر خوندم پیدا شده بود پس اونا تصمیم گرفتن یه بچه دیگه به سرپرستی بگیرن چون بچه دار نمیشدن و اون بچه منم. در ضمن از تموم زندگی ما عکس و فیلم هست ولی حتی یه عکس هم از زمانی که مامانم منو باردار بود نیست.الان هم هروقت خواهرمو میبینم یاد دوران زجر آور بچگیم میوفتم نمیتونم باهاش هوب رفتار کنم مامانمم میگه خب ما با تو بد رتفاری کردیم دلیل نمیشه تو با اسوه بدرفتاری کنی یعنی این خیلی عادی و عادلانس براشون که من ازشون بدی دیدم ولی عادلانه نیست خواهرمم بدی ببینه.بعضی وقتا حس میکنم من به این دنیا تعلق ندارم هیچکس منو دوست نداره تا قبل چند ماه اخیر هم هیچ دوست صمیمیی نداشتم این دنیا فقط برای من خار داره😔. ولی خب جدا ازینا اگه من بفهمم مامان بابای واقعیم کیان چیکار کنم؟ اونا هم منو نمیخان خب. ولی اگه فرزند خونده باشم باید از این خونه برم نمیخام بار روی دوششون باشم ولی کجا میتونم برم به جز پیش خدای بزرگ؟😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه تک فرزندا بیشتر این موضوع صدق میکنه من بچه پنجمم فک نمیکنم بچه پنجمو کسی نیاز داشته باشه کلا ناخواسته بودم چه برسه به این که فرزندخونده باشم

فکرتو درگیر نکن عزیزم

😥😥 نمیدونم به خدا 

ولی درستو بخون حداقل موفق بشی

اول که به دنیا میایم لبخند مادرمون برامون مهمه بعد میشه لبخند دوست مدرست ، بعد میشه لبخند عشقت همه اینارو نوشتم تا بگم اما یه مرحله ای هم هست تو زندگی که لبخند خودمون مهم ترین و اولین اولویت و داره اونجاس که دیگه یه انسان کاملیم من که هنوز به اون مرحله نرسیدم شما رسیدید ؟ 💜 اگه امضامو میخونی ، اره خودت ، میشه یه صلوات برای روبه راهی زندگیم بفرستی  ممنونم واسه این که وقت گذاشتی و خوندی 💛🌻  تیکر رسیدن به وزن دلخواهمه باردار نیستم

منم این فکرو میکردم ولی بهشون شباهت دارم تو چی ؟

اول که به دنیا میایم لبخند مادرمون برامون مهمه بعد میشه لبخند دوست مدرست ، بعد میشه لبخند عشقت همه اینارو نوشتم تا بگم اما یه مرحله ای هم هست تو زندگی که لبخند خودمون مهم ترین و اولین اولویت و داره اونجاس که دیگه یه انسان کاملیم من که هنوز به اون مرحله نرسیدم شما رسیدید ؟ 💜 اگه امضامو میخونی ، اره خودت ، میشه یه صلوات برای روبه راهی زندگیم بفرستی  ممنونم واسه این که وقت گذاشتی و خوندی 💛🌻  تیکر رسیدن به وزن دلخواهمه باردار نیستم

من قضیه برادر خوندتو نفهمیدم ؟