2777
2789
عنوان

اگه بفهمم فرزندخونده ام چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 49 پست
من قضیه برادر خوندتو نفهمیدم ؟

قبل من یه پسری که نوزاد نبوده و در واقع مدرسه میرفته رو به میارن که نگه دارن ولی مادر و پدرش زنده بودن پدرش فراریه ولی مادرش بعد یه مدت اومد دنبالشون بردش با خودش نگه داره

اصلا به گروه خونی ربط نداره 😐 شما مطالعه کن اول درموردش 

معلم زیستم گفته بود وقتی ی روز بحث گروه خون پیش اومده بود .. و چند نفر دیگ... از خودم که در نمیارم.

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا فامیل باید بگه

بعضی پدرمادراحوصله بچه ندارن..خصوصا اگه شیطون جیغ جیغو مریض یا بهانه گیرباشه شاید بچگیات اینطوربودی خواهرت نه 

عضو گروه بامداد خماروزن فعلی 61🤩✓قد۱۵۸✓وزن شروع۶۶🤩✓وزن هدف اول ۶۳✓وزن هدف دوم۶۰✓✓«برای قوی بودن ومادر وهمسری کافی بودن تلاش میکنم»
قبل من یه پسری که نوزاد نبوده و در واقع مدرسه میرفته رو به میارن که نگه دارن ولی مادر و پدرش زنده بو ...

اها پس با این قضیه به نظرم خیلی احتمالش زیاده که تو هن فرزند خوندشون باشی 

یه چیز دیگه میشه بهم بگی که کدوم عکست خیلی کوچیک بودی و چند وقت بوده ؟ مثلا ۲ ماه ۱ ماه یه روز ؟ 

چند ماهت بوده

اول که به دنیا میایم لبخند مادرمون برامون مهمه بعد میشه لبخند دوست مدرست ، بعد میشه لبخند عشقت همه اینارو نوشتم تا بگم اما یه مرحله ای هم هست تو زندگی که لبخند خودمون مهم ترین و اولین اولویت و داره اونجاس که دیگه یه انسان کاملیم من که هنوز به اون مرحله نرسیدم شما رسیدید ؟ 💜 اگه امضامو میخونی ، اره خودت ، میشه یه صلوات برای روبه راهی زندگیم بفرستی  ممنونم واسه این که وقت گذاشتی و خوندی 💛🌻  تیکر رسیدن به وزن دلخواهمه باردار نیستم
اصلا به گروه خونی ربط نداره 😐 شما مطالعه کن اول درموردش 

ی سریال هم بود اونجا هم دختره، فرزند خوانده بود و با آزمایش خون متوجه شده بود. که بابا و مامانش هی جلوشو میگرفتن که متوجه نشه گروه خونیش ب خانواده اش. شبیه نیس که دختره بعد ازمایش متوجه شده بود .... اگ چنین چیزی درست نباشه که سریالش رو هم نمیسازن. 

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫
معلم زیستم گفته بود وقتی ی روز بحث گروه خون پیش اومده بود .. و چند نفر دیگ... از خودم که در نمیارم.

درصدیه مثلا پدری که گروه خونیش o و مادری که گروه خونیش aمیتونن فرزندی با گروه خونی bداشته باشن فقط در صورتی مشخص میشه که فرزند آزمایش مارکرهای خونی رو بده و مارکرهای پدر و مادر با فرزند چک بشن اگر تا ۳ مارکر هماهنگ بود فرزند مال این پدر و مادره 

وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

ببین مثلا یه شباهت خاص مثلا که فقط یکی داشته باشه تو هم دقیقا عینشو داشته باشی

خب به مامان بابام شبیه نیستم ولی از بچگی تا الان خیلی شبیه دختر عمم بودم این الان مدرکیه که میتونه ثابت کنه فرزند خونده نیستم؟اگه بچه عمم باشم چی؟😐

تازه یه بار شنیدم بابام میگفت این(من) شبیه بهروز(شوهر عمم)عه چپ چپم به من نگاه کرد😐

خب به مامان بابام شبیه نیستم ولی از بچگی تا الان خیلی شبیه دختر عمم بودم این الان مدرکیه که میتونه ث ...

اها 

اول که به دنیا میایم لبخند مادرمون برامون مهمه بعد میشه لبخند دوست مدرست ، بعد میشه لبخند عشقت همه اینارو نوشتم تا بگم اما یه مرحله ای هم هست تو زندگی که لبخند خودمون مهم ترین و اولین اولویت و داره اونجاس که دیگه یه انسان کاملیم من که هنوز به اون مرحله نرسیدم شما رسیدید ؟ 💜 اگه امضامو میخونی ، اره خودت ، میشه یه صلوات برای روبه راهی زندگیم بفرستی  ممنونم واسه این که وقت گذاشتی و خوندی 💛🌻  تیکر رسیدن به وزن دلخواهمه باردار نیستم

ببین چند سالته  ؟  

برو یکی از این ازمایش خون ها هست فک‌کنم برو ببین‌بچه پدر و مادرتی یانه

خب به مامان بابام شبیه نیستم ولی از بچگی تا الان خیلی شبیه دختر عمم بودم این الان مدرکیه که میتونه ث ...

چرا به خودشون نمیگی؟ فک نکنم شما فرزند خوانده باشی. فقط شاید بخاطر یسری رفتار ها این مدلی فکر میکنی اگ خیلی ذهنت شلوغ میشه خب ب بابا مامانت بگو. 

بعضی پدرمادراحوصله بچه ندارن..خصوصا اگه شیطون جیغ جیغو مریض یا بهانه گیرباشه شاید بچگیات اینطوربودی ...

دقیقا برعکس من بچه درونگرا و به شدت آرومی بودم حتی رفیق باز هم نبودم سرم همیشه تو لاک خودم بود درس خون بودم و همیشه نمره بالا میاوردم مخصوصا یه زمان جزو نفرات برتر ریاضی کشور بودم ولی هیچ توجهی نشون نمیدادن اونوقت یه بار تو یه درسی یکم کم گرفته بودم زدن چشممو کبود کردن😕

ولی خواهرم نه درس میخونه نه آدمه تازه نه احترام حالیشه نه ادب همه رو هم میزنه اونم سیلی!

ببین چند سالته  ؟   برو یکی از این ازمایش خون ها هست فک‌کنم برو ببین‌بچه پدر و مادرتی یان ...

۱۶ سالمه هنوز ۱۸ سالم نشده یعنی عملا تنهایی قبول نمیکنن که حواب آرمایشمو بدن😐...

چرا به خودشون نمیگی؟ فک نکنم شما فرزند خوانده باشی. فقط شاید بخاطر یسری رفتار ها این مدلی فکر میکنی ...

اصلا راحت نیستم باهاشون از هر حرفم یه جوری به نفع خودشون استفاده میکنن اصلا روم نمیشه نمیدونم چرا