2777
2789
عنوان

شوهرخالم زنگ زده خونمون لطفا بیاید

491 بازدید | 15 پست

سلام یکی از خالع هام که مامانم باهاش زیاد خوبه باهم زیاد رفت و امد داریم میرفتیم پارک بیشتر خوراکی ما میاوردیم حتی رفتیم باغشون مهمون اونا بودیم ولی بیشتر مواد غذایی رو ما بردیم گفتیم خب خالمونه غریبه نیس پول ما و اونا نداره بعد مامانم ازشون عرق نعنا و گلابی خرید پولشو قرار شد بده بعد یکم طولانی شد خالم زنگ زده خونمون عرق نعنا هارو بده قول فروششو به همکار شوهرم دادیم مامانم گفت پولشو میدم الان شوهر خالم زنگ زده خونمون که بیاید گلابی ببرید 😑تیکه انداخته بود  که بفهمونه واسه پول گلابی اینم بگم شوهرخالم و خالم خیلی خسیسن  داداشمم به مامانم حرف زد که کاری کردی واسه پول زنگ میزنن اینجا واقعا ک خالم هرحرفیم داشت خودش میگف ن اینکه شوهرش به بهانه بزنگه

خیلی زشت بوده 

شماهم زودتر پولوشو بدید

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🙁

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
مامان من اینطور نیس میگ خواهرمه منو اون نداریم

وقتی خالتون اینطور میگه یعنی حساب جدا.اینکه میرید باغشون چیز میبرید هم کارتون درسته و اگر بیشتر میبرید به خوددتون مربوطه .اگر اونا توقع دارن ک برا اونا هم ببرید این اشتباهه اگر خودتون میبرین طلبکار نباشید .

ضمنا وقتی چیزی گرفتین ازشون حتما زودتر باهاشون حساب کنید و اونا از شما چیزی بردن بوون رو دربایستی باهاشون حساب کنید خیلی بهتره اینکار 

درسته کار زشتی کردن و گفته پس بیارید و اصلا قابل درک نیست .

ولی خوب شما به نیت خرید برداشتین شاید اونا کارشون اینه و رو این پول حساب باز کردن اگر گفته بودین اینم برا من شاید برا پول زنگ نمیزدن 

شما دست و دلبازین قرار نیست اونا هم مثل شما باشن 

منظورم اینه اگر خوبی میکنین انتظار و توقع نداشته باشین همه مثل شما باشن 

اگر براتون مهمه به کسایی خوبی و دست دلبازی کنین که جبران میکنن 

شما هم بهتره باهاشون مثل خودشون برخورد کنین مثلا رفتین مهمونی نیازی نیست همچیز ببرین یا ....

یا ازشون خرید نکنین 

بعضیا دست و دلباز محصولشونو به خواهر برادر میدن هدیه بعضیا نه

وقتی کسی باغشون دعوتتون میکنه میگه بفرمایید از باغ لذت ببرید نه اینکه شام و نهارتونم بدم

اینو اینجا گفتم چون خودمون باغ داریم و دلم از این بابت پره.میان از باغ استفاده کنن هرچی میخوان صندوق عقب ماشینشونو پر میکنن ببرن سیرشونم کنم؟؟؟بلکه یکی هر هفته میخواست بیاد

وقتی کسی باغشون دعوتتون میکنه میگه بفرمایید از باغ لذت ببرید نه اینکه شام و نهارتونم بدم اینو ای ...

عزیزم شما دلت پره به من چ اگ ناراحتی پرنکنن ببرن اصلا راه ندین وقتی ناراحت میشین درضمن ناهار دعوت کرده بودن زود قضاوت نکن