2821
2789
عنوان

بی بی چک🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 54 پست
منم دیروز موعدم بود ولی چون یه بار ۳۲ روز و یه بار هم ۳۶ روزه پریود شدم میخوام صبر کنم

نه من ۳۰روزه ست فک کنم 

تنبلی تخمدان دارم فولیکولام ریز بودن امیدی نداشتم 

حالا مامانم امیدوارم کرده میگم نکنه باردار باشم

در هر صدنفر یک نفر ارزش آن را دارد که با او بحث کنی بی خیال باش بگذار دیگران هرچه دوست دارند بگویند زیرا هرکس آزاد است احمق باشد🙄😐
من سه روز قبل موعد زدم جواب داد

پس من رفتم بزنم 

تورو خدا دعا کنید اگه خدا میخواد مثبت باشه سقط نشه🤕

در هر صدنفر یک نفر ارزش آن را دارد که با او بحث کنی بی خیال باش بگذار دیگران هرچه دوست دارند بگویند زیرا هرکس آزاد است احمق باشد🙄😐

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پارسال یک روز بعد موعد زدم دو تا خط افتاد بخاطر همون میگم

منم واسه دخترم یک هفته قبل از موعدم زدم مثبت شد ولی این طوری مطمئن تره.

من درین تنهایی فکر یک بره ی روشن هستم که بیاید علف خستگی ام را بچرد......!
ینی الان ی بچه چندماهه داری بازم حامله ای؟

نه عزیزم سه ماهگی سقط شد

بزن عزیزم من ۴ روز مونده زدم مثبت شد 😍😍

مبارک عزیزم🧿😍

من زدم منفیه😐😂

ایجانم پس بدو برو بزن و خبر مامان شدنت رو بده

منفی بود،😐😂

چیشد عزیزم نزدی؟

منفی🤕

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 16 ساعت پیش
2791
2779
2792