2777
2789
عنوان

بی بی چک🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 54 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه انشاله بعد موعد مثبت شه

ممنون من از اولشم میدونستم نمیشه 

مامانم امید الکی داد 😐منم امیدوار شدم

در هر صدنفر یک نفر ارزش آن را دارد که با او بحث کنی بی خیال باش بگذار دیگران هرچه دوست دارند بگویند زیرا هرکس آزاد است احمق باشد🙄😐

استاتر شما میدونی اگر قرص ال دی رو یادمون بره یخوریم چیکار کنم 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
اشکال نداره عزیزم منم با یه سقط و کلی اقدام کلی انتظار باردار شدم انشالله ماه بعد 

ممنون عزیزم 

فعلا سه چهار ماهه اقدامم اول راهم😂

در هر صدنفر یک نفر ارزش آن را دارد که با او بحث کنی بی خیال باش بگذار دیگران هرچه دوست دارند بگویند زیرا هرکس آزاد است احمق باشد🙄😐
استاتر شما میدونی اگر قرص ال دی رو یادمون بره یخوریم چیکار کنم 

نه والا تا حالا نخوردم

لایک لطفا"

منفی بود😐

نه والا تا حالا نخوردم

دکتر داده بخورم که مله دیگه برم ای یو ای دیشب یادم رفته الان یادم امده نمیدونم چیکار کنم

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
دکتر داده بخورم که مله دیگه برم ای یو ای دیشب یادم رفته الان یادم امده نمیدونم چیکار کنم

تو قسمت سرچ تا پیکا بزن ببین مشابه ش تاپیک نزدن از اونجا ببین

اوووو پس صدرصد خیلی زود باردار میشی انشالله 😍😍

فدات عزیزم😁😘

خبرم کن

منفی بود

ممنون من از اولشم میدونستم نمیشه  مامانم امید الکی داد 😐منم امیدوار شدم

ایرادی نداره 

ولی نصیحت منو که ۱۱ ماهه منتظرم گوش کن هیچ وقت زودتر از موعد نزن و قبل موعد هم به خودت امیدواری نده...آخه اقدام کردن برای بارداری پریود رو خیلی جلو عقب میکنه .خیلی علائم سراغ آدم میاد که همش نتیجه واکنش بدنت به اسپرمه.

انشاالله بعد موعد بی بی مثبت ببینی نشدم ناامید نشو انشاالله ماه بعد...همه چیز و به خدا بسپر خودش خوب بلده همه چیز و درست کنار هم بذاره اگه فعلا نتیجه نمی‌بینیم شاید نه حتما دلیلی داره که خدا بهتر میدونه

بزن ...لایکم کن

منفی بود😐

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز