2777
2789
عنوان

بی بی چک🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 54 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

https://ajorbajor.ir/naghashi/1033087 لایک کنید براتون پنج تا صلوات میفرستم 

قبلا لایک کردم با یه کاربری دیگه🤭

در هر صدنفر یک نفر ارزش آن را دارد که با او بحث کنی بی خیال باش بگذار دیگران هرچه دوست دارند بگویند زیرا هرکس آزاد است احمق باشد🙄😐
زدی بگو

زدم 

منفی بود🤕

در هر صدنفر یک نفر ارزش آن را دارد که با او بحث کنی بی خیال باش بگذار دیگران هرچه دوست دارند بگویند زیرا هرکس آزاد است احمق باشد🙄😐
شوهرم میگه شاید بمیری با حاملگی چقد اصرار میکنی 😐 ول کن هر وقت خدا خواست میده  ولی خودم از ح ...

همه مون از حرفای بی خود بقیه که همش لق لقه زبونشون اذیت میشیم..صبر فقط صبر.زیاد قرآن بخون خدا خوش یه صبری میده که هیچ کس برات مهم نباشه

شهرت درست میگه تو تلاشمو کن ولی هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشو ناامیدی کفره..

صوت قرآن بذار تو خونت پخش شه خودتم همراهش بخون کنارش کارات انجام بده.من انقد فکرم درگیر این مسئله حاملگی بود که دیگه گفتم باید خودمو مشغول کاری کنم رفتم گواهینامه ثبت نام کردم

توام خودتو مشغول کن

منم ماه پیش روزه قبل موعدم زدم منفی بود ینی سریع یه خط افتاد نه هاله ای چیزی پنج شش روزبعد هاله خیلی ...

نمیدونم والا 

همش مامانم بهم استرس میده میگه برو بزن از ۶صبح پیام داده چی شد پریود نشدی😐😂

خودم پارسال که باردار شدم یه روز بعد موعد زدم دوتا خطش افتاد گفتم شاید الانم اینجوری باشه...

حالا یه هفته بعدم بزن 

نه دیگه منتظر میمونم اگه پریود نشدم میرم آزمایشگاه دیگه بی بی چک نمیزنم خسته شدم😐

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز