2777
2789
عنوان

بنظرتون من مقصرم یا نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 28 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی میتونم فراموشش کنم😪😞

به اسونی اب خوردن...اینقدر در اینده زندگی یرات سخت خواهد شد با همچین مردی ک فراموشی دربرابرش مثل اب خوردن هست

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

منم دقیقا خیلی راه هارو رفتم ولی ترسم از لعد از عروسیه

چی بگم برای حل این مشکل صبوری کن حل میشه اما کم کم وقتی میخاد بره خونه خاهرش باهاش برو باید هم خودش هم خاهرش متوجه بشن که اون دیگه تنها نیست 

به اسونی اب خوردن...اینقدر در اینده زندگی یرات سخت خواهد شد با همچین مردی ک فراموشی دربرابرش مثل اب ...

عزیزم طلاق اخرین راهه ،اسی بهتره بامشاور مشورت کنی ،منم وابستگیه شوهرم به خانوادش خیلی زیاد بود اما همه ادما که فاقد نقطه ضعف نیستن به مرور زمان بهتر شد والان زندگیه ارومی دارم وخداروشکر راضی ام

من نمیگم پیش اجیش نباشه میگم چرا باهام امشب اینجوری رفتار کرد

کارش!اشتباهه.لزومی نداره اینقدر پیش خواهرش باشه.ایشون هنوز نتونسته بین احساساتش و روابط تفکیک قائل بشه و تعادل ایجاد کنه

عزیزم طلاق اخرین راهه ،اسی بهتره بامشاور مشورت کنی ،منم وابستگیه شوهرم به خانوادش خیلی زیاد بود اما ...

مرد وابسته تکیه گاه نیست... ما ازدواج نمیکنیم که کسی رو تربیت کنیم... مردی ک تو عقد زنص نادید میگیره پی خانوادش هست صد در صد تکیه گاه نیست

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

کارش!اشتباهه.لزومی نداره اینقدر پیش خواهرش باشه.ایشون هنوز نتونسته بین احساساتش و روابط تفکیک قائل ب ...

بنظر شماهم امشب که گفت نمیخام زیاد مزاحمت بشم و کل این دوروزم ازش خبری نبود کم محلیع ؟

......
بنظر شماهم امشب که گفت نمیخام زیاد مزاحمت بشم و کل این دوروزم ازش خبری نبود کم محلیع ؟

ایشون بی محلی نمیکنه.به نظرم به شدت به شما کم توجهی میکنه.جایگاه اساسی نداری براش.اولویتش خانوادش هستن

اولا حساسیت اصلا نشون ندید که بدتر میشه

بعد هم شما هم گاهی ایشون را اولویت دوم قرار بدید تا بفهمه شما باید اولویت اولش باشید و ایشون اولویت اول شما.مثلا با هم بیرونید وقتی اون میخواد با شما وقت بگذرونه بگید نه باید زود برگردم مثلا با داداشم فلان فیلم ببین فلان کار بکنم یا داره حرف میزنه بگو بعدا بهت زنگ میزنم باید برم با خانوادم میوه بحورم شام بخورم دور هم مطمئن باش صداش در میاد بعد بگو مفهوم اولویت را

عقدیم

ببین دوران نامزدی و عقد کلا پسرها دور دخترها میچرخن خرج میکنن خودشون خوب نشون میدن عشقشون داغه و .... 

اگر تو این دوران دورت نیست و ... یکم فکر کن مشکل از کجاست 

چندوقته عقدید؟سنتی؟