2777
2789
عنوان

بنظرتون من مقصرم یا نامزدم

317 بازدید | 28 پست

ما عقدیم همسرم خیلی به ابجیش وابسته هست جوری ک وقتی پیش اونه منو فراموش نمیکنه همیشه ننهایی میره خونه ابجیش منو نمیبره باهم میرن خیابون راجب همه چی تصمیم میگیرن تو ماه دوهفتشو کم کم اونجاست میدونه من حساسم ولی باز بدتر میکنع حالا از اینا بگزریم

نامزدم پریروز ظهرش سرپایی یه سر اومد خونمون بعددوسه روز دیدم غروبش لباسشو پوشید گفتم کجا محاله بزارم این موقع بدون شام بری گفت ن ممنون باید برم منم تعجب کردم اخه اکثر وقتا وقتی کاری نداشت میومند فردا صب میرفت

بعد که رفت ازش خبری نشد ن زنگی ن پیامی با خودم میگفتم حتما درگیره اشکال نداره غروبی دیدم زنگ زد خیلی خوشحال شدم دیدم گفت سلام خوبی😐نمیخام زیاد مزاحمت بشم یه سوال پرسید برای ابجیش دیدم صدای ابجیشونو و دامادشون میاد بعدم سریع بی احساس قطع کرد بهش گفتم چیزی مگ میخان بخرن این سوالو پرسیدی تو پیامم بهش گفتم گفت بعد بهت میگم😐 اون شب فقط به هوای ابجیش رفت خیلی ناراحت شدم اینم از رفتار امشبش که کنار ابجیشه نمیاد به دیدنم هیچ اصلا نه یه احوال پرسی چیزی

بنظر شماهم داره جلوی ابجیش خودشو میگیره دورش سلوغه سرش گیج رفته؟؟؟

بنظرتون چحوری باید باهاش رفتار کنم

......

شوهر ننه دیده بودم 

شوهر وابسته به ابجی نه 🤦🏻‍♀️

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این مرد زندگی نیست خودتو گول نزن بری خونه خودت هم همینه حتی بدتر... پس ایندت تباه نکن همین الان رفتار هاش به خانوادت بگو و تصمیم اساسی بگیر

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

این مرد زندگی نیست خودتو گول نزن بری خونه خودت هم همینه حتی بدتر... پس ایندت تباه نکن همین الان رفتا ...

خودمو خفه کردم بس گفتم میگن بعد عروسی درست میشه یکی عقد کرد مگه الکیه ول شه مگه معامله هست😐🙏

......
اره عقدیم خواهرش نزدیک به ۴۰ نامزدمم ۲۰ و خورده ای

مگ داریم همچین چیزی

چرا اخه

نمیدونی دلیلش چیه؟ خواهرش بیش از حد مهربونه؟ همسرت تک پسره؟؟

نه آبم که رد شوم،نه سنگم که سفت!من از جنس دلم،آدمم،دوستت دارم!❤
مگ داریم همچین چیزی چرا اخه نمیدونی دلیلش چیه؟ خواهرش بیش از حد مهربونه؟ همسرت تک پسره؟؟

بیش از حد مهربون نیست چون مادرش یکم ساده و قدیمی هست از نوجوانیش همه دردو دلاشو به خواهرش میگفته خواهرش هم خدای سیاسته رامش میکنه 

......

حالم از اینایی که به خانوادشون خیلی وابستن بهم میخوره خودم دارم میکشم وصبوری میکنم من خیلی راه هارو امتحان کردم سه ساله باورکن ،اما بهترین راه اینکه خیلی به خودت برسی ومهربون اینا باشی تاوابستگیش به خاهرش کمتر بشه وبه تو وابسته بشه هرکاری هم بکنی باز خاهرشه خونی ان سعی کن با سیاست پیش بری خودتو خوب نشون بده اگه حسادت میکنی به رو نیار  کم کم همه چی درست میشه 

چقدر وقته عقدین.خواهرش هم داره اشتباه میکنه.باید جداش کنه از خودش کم کم.بهش بگه زن داری بزو پیش اون

من نمیگم پیش اجیش نباشه میگم چرا باهام امشب اینجوری رفتار کرد

......
خودمو خفه کردم بس گفتم میگن بعد عروسی درست میشه یکی عقد کرد مگه الکیه ول شه مگه معامله هست😐🙏

بعد عروسی جهازت دست دوم میشه بعد عروسی صد در صد بدتر میشه بعد عروسی اسمت میشه زن بیوه حتی اگه الانم دختر نباشی مهم نی ولی بعد عروسی دیگه به چشم زن میبیننت... پس برو مشاوره خودت دلت برای خودت بسوزه خانواده ها خیلی وفتا نمیخوان با واقعیت روبه رو بشن

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹