2821
2789
عنوان

نامزدم و 🥺😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1353 بازدید | 134 پست
اخه ب دلیل اینک بم بگه گوه خوردی بش گفتم چرا میگی گفت وقتی میگم تو هم باید بگی چشم گوه خوردم با جد ا ...

ببین یه چیزی میگم. خواهشااااا خانما کمی جسور باشید کمی اقتدار. چرا ضعیفه بازی در میارید. عهد بوق که نیست.

بار اول که بهت فحش داد. خیلیییی جدی و محکم با چشمای باز به صورتش نگاه کن بگو چی گفتی؟ خب متوجه نشدم. بار آخرت باشه اینجوری با من صحبت میکنی. احترامتو نگه میدارم توهم احترام نگه دار. یکبار دیگه بخوای بامن اینجوری حرف بزنی دیگه حرفی بین من و تو نمیدونه. مشکلی هست ناراحتی با زبون خوش حرفتو بزن تا منم با زبون خوش بگم اشتباه کردم و ببخشید ولی اینجوری بخوای بهم توهین کنی منم ساکت نمیمونم.

...

ببخشید متوجه نمیشم مگه شما با کی حرف زدی؟ مگهذبا پسر حرف زدی

نه دختر با دختر خالم میگ با هرکسیحرف نزن دختر خالم خونمون بود دیشب میگ چرا باش حرفیدی اخ دختر خالم صب اس داد ک دلم گرفته گف الا بلا باید قضیه رو بگیری وگرنه با پسرا میحرفی 

گف منم میرم با دوس دخترام میحرفم دوست دخترای قدیم 

منم بش گفتم هر چی هس ک هیچ من ازت خیانت ببینم جدا میشم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ببین یه چیزی میگم. خواهشااااا خانما کمی جسور باشید کمی اقتدار. چرا ضعیفه بازی در میارید. عهد بوق که ...

لطفا با عرض معذرت نه کرولال شید اینجور مواقع و اشک تمساح بریزید و نه لات بازی و خروس جنگی.

که مثلا بگید خودتی و ۷ جد آبادت و...

محکم باشید. قوی. جایی شخصیت و احترامتون زیرسوال بردن از خودتون دفاع کنید.

بار اول سکوت کنید دیگه کار تمومه. دروازه رو برای گل های بعدیش باز کردید.

و بار اول اگه شمام فحاشی کنید. اینم دیگه دروازه همو برا هم باز کردید.

...

نه دختر با دختر خالم میگ با هرکسیحرف نزن دختر خالم خونمون بود دیشب میگ چرا باش حرفیدی اخ دختر خالم ص ...

وا حرف زدن با دختر خالت چربطی ب دوسدخترای اون داره. 😐چرا خوشش نمیاد از دختر خالت. خب رابطتو یکم کم کن باهاش. 

از شوهرت ی کپی بگیر بده ب من😐👍

نه اصلا همچین کاری نمیکنم😐😂

همین ی موردش خوبه ک فحش نمیده وگرنه اخلاقای بد زیاااااااد داره البته از شوهرای نی نی سایتیا خیلی بهتره😐🔪

ای تف ب این زندگی😐🔪میخام حرص نخورم ولی نمیشه 
ببین یه چیزی میگم. خواهشااااا خانما کمی جسور باشید کمی اقتدار. چرا ضعیفه بازی در میارید. عهد بوق که ...

خب گفتم دیگ گف قلط میکنی اینحوری بامن میحرفی قهر کرد رفت بش هیچی نگفتم بمن گف نه زنگ بزن نه اس بده 

گف خیلی پرو شدی بت رو دادم اینجوری شدی گف هیچ جا دیگ نمیری منم بش اس نمیدم نمیزنگم 

البته ی برادرشوهر دارم از شوهرمم بهتره بیا اونو بدم بهت😐🔪

ای تف ب این زندگی😐🔪میخام حرص نخورم ولی نمیشه 
وا حرف زدن با دختر خالت چربطی ب دوسدخترای اون داره. 😐چرا خوشش نمیاد از دختر خالت. خب رابطتو یکم کم ...

چرا کم کنم وقتی اون با همه دختر خاله هاش پسر خاله هاش خوشه هرچند ک اونا بد دهن باشن نمیدونم دخترخالم تنها نیس از همه فامیلام بدش میاد

عصبی بشه فوش میده مثبت ۱۸ نه چن بار بم گفته گوه بخور گفته عوضی خفه شو  ولی بخدا تاحالا ی کوچول ...

ببین عزیزم. اشتباهت همینه. سیاست نداری.

میگه برو از اونجا بخر خواهرم از اونجا میخره. بگو باشه اتفاقا اون خیلی خوش سلیقه ست. بعدا برو یه جا دیگه خرید کن.

تو میگی چون خواهرت اونجا خرید میکنه من نمیخرم😑 خب منم باشم باهات لج میفتم و میگم تو بیخود میکنی با خواهر من مشکل داری و...

و چی میشه؟؟؟؟

بیشتر میچسبم به خانوادم و میرم تو تیم اونا. و تورو میزارم تو بلک لیستم.

...

چرا کم کنم وقتی اون با همه دختر خاله هاش پسر خاله هاش خوشه هرچند ک اونا بد دهن باشن نمیدونم دخترخالم ...

پس شدهرت کلا با فامیلات مشکل داره. چی بگم والا. پس یکم سفتو سخت وایسا جلوش

چرا کم کنم وقتی اون با همه دختر خاله هاش پسر خاله هاش خوشه هرچند ک اونا بد دهن باشن نمیدونم دخترخالم ...

چرا بدش میاد ازشون؟ چیزی دیده ازشون؟

یا پشت سرش حرفی زدن که به گوشش خورده؟

...

2824
2823
2791
2779
2792