2821
2789
عنوان

نامزدم و 🥺😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1353 بازدید | 134 پست

کسی نمیگه به ما چه. وقتی مشکلتو بیان میکنی. هرکسی اگه توانایی کمک و راهنمایی داره باید دریغ نکنه.

چندبار تاحالا اینجوری فحش داده؟

کلا بددهنه یا وقتی عصبی میشه فحش میده؟

فحش هاش در چه حده؟ مثبت ۱۸

...

عقدم هفت ماهه نامزدم پنج شیش ماعقدم

کاری ک شوهرت دوس نداره نکن. بعدشم اون شوهرش بده بره پیش مشاور مگه میتونه تصمیم زندگیشو اینجا بگیره. و بعد اینکه شوهرت از کجا میدونه تو چ تاپیکی زدی اصلا. ولی درکل شوهرت خوشش نمیاد نکن. اونم عصبی شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب نباید کاری که شوهرت راضی نیست انجام بدی

اخه ب دلیل اینک بم بگه گوه خوردی بش گفتم چرا میگی گفت وقتی میگم تو هم باید بگی چشم گوه خوردم با جد ابادم خب چیکار کنم 

بم گف حق نداری جای بری دیگ

منم ج شو ندادم اومد دم در خونه انگشترو از دستم بیرون اورد بدش باز خودش دستم کرد گوشیو پرت کرد سمتم کم مونده بود بزنتم

کاری ک شوهرت دوس نداره نکن. بعدشم اون شوهرش بده بره پیش مشاور مگه میتونه تصمیم زندگیشو اینجا بگیره. ...

شوهرم بد شده بش گفتم ینی چی خب ی چیزی نباید بکنم  بم گف خوبه منم برم دوس دختر بگیرم با دوس دخترای قبلیم بحرفم 

وا شوهرت تعادل نداره😐

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

شوهرم بد شده بش گفتم ینی چی خب ی چیزی نباید بکنم  بم گف خوبه منم برم دوس دختر بگیرم با دوس دختر ...

ببخشید متوجه نمیشم مگه شما با کی حرف زدی؟ مگهذبا پسر حرف زدی

آره واسه منم میده البته دوستیم فعلا  ولی از ته دلش نیست حرصش میدم

درک نمیکنم

هرچقدم حرصش بدی حق نداره بگه گوه خوردی با جدوابادت😐🔪

واسه من ک شوهرمه و کلی حرصش دادم و بلا سرش اوردم تا حالا یبارم فحشم نداده😐🔪

ای تف ب این زندگی😐🔪میخام حرص نخورم ولی نمیشه 
کسی نمیگه به ما چه. وقتی مشکلتو بیان میکنی. هرکسی اگه توانایی کمک و راهنمایی داره باید دریغ نکنه. ...

عصبی بشه فوش میده مثبت ۱۸ نه چن بار بم گفته گوه بخور گفته عوضی خفه شو 

ولی بخدا تاحالا ی کوچولو هم بش بی احترامی نکردم 

دیشبم رفتم وسایل ارایش بگیرم گف ابجیم گفته برو از اینجا بگیر منم ک گفتم خب ابجیت گفته من اونجا نمیخرم از وسایلای اونجا خوشم نمیاد بم گف قلط میکنی ب ابجیم حرف میگی ولی من هیچی‌نگفتم 

2824
2823
2791
2779
2792