2821
2789
عنوان

نامزدم و 🥺😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1353 بازدید | 134 پست
اون اره اینکه من بگم چون خاهر تو رغته اونچا من نمیرم خب مگه میدون جنگه اینطور حرف زدن. استارتر ابنو ...

خیلی هرسم میگیره چرا خودش میگ تو الویتی بدش همه براشون مهم من نه الانم دعوا داریم بم میگ هیچیم بت مربوط نیس میگ خفه شو امشب بم اس داد بدش خاسم ی چی بگم نتو روم بست 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اره متاسفانه بعضی آقایون یا به خاطر تربیت والدینشون بوده یا عدم آگاهی و سواد کافی یا شخصیت خودشون. ...

دیدم خیلی. ولی بلد بودنش سخته. من واقعا خودم ارومم اصلا کار بکار کسی ندارم و کسیم کار من نداره. نمیخام هیچ حلدا حلوام کنن همین ک احتراممو دلشته باشن کافیه

خیلی هرسم میگیره چرا خودش میگ تو الویتی بدش همه براشون مهم من نه الانم دعوا داریم بم میگ هیچیم بت مر ...

خیلی روش غلطی در پیش گرفتید. اینجوری بدترم میشه.

اگه واقعا میخوای این وضعیتو تمومش کنی برو مشاوره.

حداقل یه جلسه خودت برو. شوهرتم اگه نیومد خودت ادامه اش بده. اگرم خواستی شوهرتم ببری بگو مشاوره همش حقو به تو میداده و ازت تعریفم کرده و گفته باید ببینمش.

چون اگه بدونه قراره اونجا محکوم شه نمیاد ولی بدونه اونجام قراره طرفشو بگیرن میاد.

...

اره همینه  الانم ی بچه کوچیک تو خونشون هس انقذر بی ادبه ک نگو هرکس ی جور تربیت بشون داده  ...

خب چرا اینارو میگی🤦🏻‍♀️ خودت ببین. این یه توهینه دیگه. من الان خوندم ناراحت شدم چه برسه به اون.

اگه بی ادبه واسه مامان باباش بی ادبه. ضررش واسه اوناست. اصلا اون بچه ربطی به تو و زندگیت نداره.

تو باید از الان کم کم شروع کنی به اینکه رو مخشون کار کنی. با حوصلهههههه و با سیااااااست. نه تندخویی و توهین و.. .

که بتونی خونه ات رو جدا کنی. چون با این فرمون جلو بری حالا حالا جات همونجاست. بچتم خودشون بزرگ میکنن. کنیزی خونشونم تو باید انجام بدی. هروقتم صدات دربیاد کلی تهدیدت میکنن.

بااااید خونه ات جدا شه. ولی زمان میبره و بستگی به رفتارای تو داره. الان دوتا کشوری که یک قرنه با هم تو جنگن و به خون هم تشنه ان با مذاکره و سیاست باهم جلو میرن هرچند نیت هاشون بده ولی به جای بمب دیگه با سیاست و نقشه جلو میرن. میدونن جنگ و خونریزی دیگه جواب نمیده.

حالا شما فقط دوتا آدمید. تو با سیاست با چرب زبونی میتونی اینکارو کنی.

ما یه آشنا داشتیم ۳ سال بود خونه مادرشوهرش زندگی میکرد. جرئت نداشت بدون اجازه اونا آب بخوره. اونام خیلی زور میگفتن و سواستفاده میکردن. شوهره هم طرف خانوادش بود.

هرروز دعوا و بحث. یه مدت ازشون خبری نداشتم. بعداز ماه ها خانواده شوهرشو دیدم کلی تعریف این دختره میکردن که چقدر عوض شده.  خیلی خانوم شده و... ۱ سال سیاست به خرج داد و هندونه زیر بغلشون گذاشت. تا کم کم کلی طلا خرید و با وسوسه کردن شوهرش که تو جات اینجا نیست و باید پیشرفت کنی و مجبورش میکرد با همکاراش رفت و آمد کنه تا خونه اونارو ببینه و خجالت بکشه که این سربار مادرشه.

یبارم یکی به پسره گفته بود مگه بچه ننه هستی که پیش مادرت زندگی میکنی اینم واسه رو کم کنی جدا شده بود.

خب باید یه کاری کنی دیگه. از یه جایی باید شروع کنی. نمیشه بشینی یه معجزه بشه و صبح همه چی اوکی شه. هرچقدرم سیاست به خرج دادی و فایده نداشت باز ادامه بده. چون یه شبه که نمیشه. باید چندماه اینکارو کنی. رفتارای قبلتو کلا تغییر بده. توهین ممنوع. شوهرتو تو جمع خورد کردن و سوال پیچ کردن ممنوع. دخالت کردن تو تربیت بچه این و اون و دخالت کردن تو زندگی بقیه ممنوع. اشک ریختن ممنوع. لجبازی و قهر ممنوع.

باید بتونی متعادل باشی. عذر میخوام نه ضعیف باش و توسری خور. نه حاضرجواب و پررو.

...

خب چرا اینارو میگی🤦🏻‍♀️ خودت ببین. این یه توهینه دیگه. من الان خوندم ناراحت شدم چه برسه به اون. & ...

خونه ات که جدا بشه اونموقع فرصت خوبیه برا بچه دار شدن.

بچه دار شدنم به بهونه دکتر و آزمایش و مصرف دارو به تاخیر بنداز و یواشکی جلوگیری کن.

متاسفانه خیلی از مشکلات به خاطر نزدیک به خانواده هاست. چه خانواده پسر و چه دختر.

مادرشوهر و خواهرشوهر معمولا عروسو به چشم رقیب میبینن که اومده پسر دسته گل و تحفه اش رو برده🥴

...

ناخاسه بود خیلی ناخاسه بود بدش ک ک دیگ اگ نمیزاشتم چن روز بام نمیحرفید میگ مال خودمی چرا نمیزاری مگ ...

اتفاقا تجربه ثابت کرده این خودشونن که بعضا میزارن میرن

حالا خواسته یا ناخواسته، کار از کار گذشته.

...

متاهلی؟ زندگیت الان چجوریه؟ اوکیه یا هرروز آشوبه و تو جنگ اعصابی؟

مجردم

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       
مجردم

خداروشکر. بعضی جاها "باهرکی مثل خودش" جواب میده. مثل آدمی که که قراره نبینیش یا خیلی کم ببینیش. ولی درن

مورد کسی که هرروز و هرشب چشمات جلوش باز و بسته میشه " باهرکی مثل خودش" جواب که نمیده هیچ. اونم راه " باهرکی مقل خودش" رو در پیش میگیره. یهو میبینی مسئله ای که با یه کوچولو ناز کردن یا سیاست یا صحبت منطقی یا مشاوره حل میشد الان شده باعث و بانی یه زندگی آشفته و پر از تنش و استرس. زندگی که میدون جنگ نیست. نه زن دوس داره زندگیش خراب شه نه مرد. هیشکی واسه جنگ ازدواج نمیکنه. اگرم میبینی که میجنگن واسه حفظ زندگیشونه. هرکدوم فکرمیکنن از این راه اوضاع درست میشه.

...

خداروشکر. بعضی جاها "باهرکی مثل خودش" جواب میده. مثل آدمی که که قراره نبینیش یا خیلی کم ببینیش. ولی ...

من اطرافم دیدم هر زندگی که با هرکی مثل خودش رفتار کردن زندگی پایدارتری بوده هر جا که طرف مقابل از حقش کوتاه اومده اخرش شده سواستفاده و طلاق با هر کس مثل خودش رفتار کردن به طرف مقابل جایگاهش رو نشون میده درضمن طرف مقابل اگه از نظر عقلی و روانی  سالم باشه نه توهینی به وجود میاد نه دعوا نیاز به اینجور مسائل هم نیست وقتی طرف مقابل کلا مشکل داره هیچکس نمیتونه درستش کنه نه مشاور نه طرف مقابلش اینجور ادم ها همین جوری بدنیا اومدن همین جوری هم از دنیا میرن

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       
من اطرافم دیدم هر زندگی که با هرکی مثل خودش رفتار کردن زندگی پایدارتری بوده هر جا که طرف مقابل از حق ...

نه این قضیه اش فرق داره. من همیشه تو پستام با خانما حرفم همینه که لطفا اقتدار و شخصیت خودتون رو حفظ کنید از حقتون دفاع کنید. ضعیف و تو سری خور نباشید، قوی و محکم باشید ولی خروس جنگی هم نباشید.

...

من اطرافم دیدم هر زندگی که با هرکی مثل خودش رفتار کردن زندگی پایدارتری بوده هر جا که طرف مقابل از حق ...

یکی که کلا مشکل داره، از همون اول با گذشت یه ماه مشخص میشه. پس از اول چرا باهاش وارد زندگی میشن.

خیلی خانما از اول میدونن طرف مشکل داره ولی فکرمیکنن به مرور درست میشه یا موقتیه یا اینکه اگه ردش کنن دیگه کسی نیاد بگیردشون یا آبروشون بره یا چجوری حریف دلشون بشن.

مشکل گاهی از خود خانماست. از حق و حقوقشون آگاهی ندارن. منطقی و عاقلانه تصمیم‌ نمیگیرن گاهی تو رودربایستی میمونن یا گاهی تسلیم دلشون میشن.

نتیجه اش رو هم که تو تاپیک های فراووووون میبینی.

...