2821
2789
عنوان

نامزدم و 🥺😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1353 بازدید | 134 پست
از اون مردای بی بخاره که میخواد مردونگیش رو با فحش و تهدید ثابت کنه و به قول معروف گربه رو دم حجله ب ...

بخدا با سیاست درست نمیشه اون روز خونه خاهرش بودم میگفتم میخندیدم بدش گوشی دستش ی ساعتو نیم ی فوتبال نگار کرد منم گفتم گوشیو بزار یکم باهامون بخرف دیگ منو برده تو اتاق میگ کاری میکنی ک ابجیم بگه هرچی زنش میگ اونه میگ ادای ادم لوسو در میاری چرا اخم میکنی دید گریم گرف بدش گف دیگ تکرار نشه 

ینی جوری بم حرف گف بخام بحرفن خیلییییییییییی زود عصبی میشه خیلی زود 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا اتفاقا همینا زندگیو میسازه یا خراب میکنه. خوبه خودت میگی گفته تو جرا با خواهر من لجی و .. ببین ...

اون اره اینکه من بگم چون خاهر تو رغته اونچا من نمیرم خب مگه میدون جنگه اینطور حرف زدن. استارتر ابنو نگفته ک گغته من اونچیطی ک میخام اونجا نیس حالا چون خاهرت خریده منج باید بخرم؟ سلیقه اسی نبوده دیگه. بعضب اقایون خیلیی بچه بازی درمیارن. خیلیا. ینی چی اخه مردی گفتن زنی گفتن. سر هرخریدی مگه بایدب خاهر  اون زنگ بزنن؟ خیلی خوبه دونفر ازدواج کردن بدونن اول ازهمه این زندگی برا دوتاشونه کسیو دخالت ندن. وبدونن الویت باید همسرشون باشه. مگه بچه بازیه زندگی. این بحثا واقعا بچه گونست. پسررم کوک میکننا. 

اون اره اینکه من بگم چون خاهر تو رغته اونچا من نمیرم خب مگه میدون جنگه اینطور حرف زدن. استارتر ابنو ...

اره متاسفانه بعضی آقایون یا به خاطر تربیت والدینشون بوده یا عدم آگاهی و سواد کافی یا شخصیت خودشون.

یا باید از همون اول جلوی این رفتارو گرفت و تو نطفه خفه کرد یا باید آستینارو بالا زد و حلش کرد.

از قدیم زنها به فریبکاری و حلیه و مکر معروف بودن تو برخی داستان ها و مثل ها.

اینم کم امتیازی نیست واسه ما.

این دوستمونم میتونه کاری کنه که خانواده شوهرش هرکاری خواستن بکن و هرجا خواستن برن و هرچی بخرن و

اول از این مشورت بگیرند. حلوا حلواش کنند.

شما خودتون اطرافتون ندیدید زن هایی رو که شوهرشون نثل موم تو دستشونه؟ یا قبلا شمر بوده طرف ولی الان سربه زیر و آروم شده؟

...

بخدا با سیاست درست نمیشه اون روز خونه خاهرش بودم میگفتم میخندیدم بدش گوشی دستش ی ساعتو نیم ی فوتبال ...

ببین فدات میگم سیاست نداری اینه دیگه. کامل واضحه از حرفت.

خوب خونه خواهرش تو بگو و بخند چیکار بهش داری؟ خونه خواهر خودشه. بزار سرش تو گوشی باشه تو کیفتو بکن.

اونم چه موقعی تایم حساس فوتبال🤫

نمیدونم اینجا بود گفتم یا برای یه دوست عزیز دیگه ای بود. که گفتم مردا اصلا دوس ندارن جلو خونوادشون زن ذلیل به نظر برسن و فکرکنن پسرشون بی بخار شده.

حتی به اون دوست عزیز هم گفتم که جلو خانواده همسر خیلی احترام شوهرتو بگیر. طوری که خودشم شاخ دربیاره. مثلا اول اسمش یه آقا بزار. جلو چشم خانوادش براش میوه پوست بگیر. حالا تو خونه هربلایی خواستی سرش دربیار🤣

وقتی بدونن تو به پسرشون زور میگی یا داری کنترلش میکنی اونام سعی میکنن بهش آموزش بدن و کنترلشو به دست بگیرن.

دقیقا همون کاری که پدرو مادر خودت میکنن. اونام اگه بدونن شوهرت داره شیر میشه بهت میگن اینکارو نکن و اونکارو بکن و پرروش نکن و...

این کاملا طبیعیه که عصبی شده  و گفته جلو خواهرم چرا اینجوری بهم میگی.

بهت که گفتم. شوهرت نقطه ضعفش قدرته. اونشبم جلو خواهرش قدرتش زیر سوال رفته. دوس داره مردسالاری رفتار کنه.

...

بخدا با سیاست درست نمیشه اون روز خونه خاهرش بودم میگفتم میخندیدم بدش گوشی دستش ی ساعتو نیم ی فوتبال ...

گریه ات چرا گرفته آخه🤦🏻‍♀️اصلا نزار شوهرت اشکتو ببینه. به هیچ وجه. تورو ضعیف نشون میده. خودتو نگه دار تنها که شدی یه دل سیر گریه کن. جلوش اصلا نزار اشکت بیاد. جدی باش.

...

رابطه ج ن سی دارم 😑😔

توروخدا دخترا، خانما توی دوران نامزدی و عقد رابطه کامل نداشته باشید. بابا طرف که فرار نمیکنه. نامزدتون بخواد سر اینکه تو چرا بامن رابطه نداری قهر کنه و دعوا درست کنه دیگه مشخصه چجور آدمیه.

به این فکرکنید که خدای نکرده طرف به درد شما نخورد. یا توی دوران عقد و نامزدی پا پس کشید و زد زیر همه چی. یا به هردلیلی عقد یا نامزدی به هم خورد. خب میخواید چیکار کنید؟!

تو همون جلسات بعدی خواستگاری براش مشخص کنید که توی نامزدی و عقد به هیچ وجه نباید رابطه کامل داشته باشیم. 

...

منم نمیگم ک شوهرم بشون میگ میرم بخرم 

شوهرت باید از خانوادش جدا بشه. این وابستگی به خانوادش باید تموم بشه. وگرنه دخالت های اونا نمیزاره شما راحت زندگی کنید. فردام بچه بیاد کلی تو بزرگ کردن و خریدای بچه و تربیت بچه دخالت میکنن. فردا دیگه شوهرت با این حرف که بچه رو ازت میگیرم تهدیدت میکنه.

تحت هیچ شرایطی بچه دار نشو. تاهروقت که مطمئن شدی الان شوهرتم امادگیشو داره

...

شوهرت باید از خانوادش جدا بشه. این وابستگی به خانوادش باید تموم بشه. وگرنه دخالت های اونا نمیزاره شم ...

اره همینه 

الانم ی بچه کوچیک تو خونشون هس انقذر بی ادبه ک نگو هرکس ی جور تربیت بشون داده 

ی بارم ب شوهرم گفتم نمیزا م بچم مث برادر زادت بشه چون اون از کودکی بش تربیت ندادن گف بیخود مگ مادرم چشه بچشونه حق ندرای ک بشون بگی این جوری نگین

توروخدا دخترا، خانما توی دوران نامزدی و عقد رابطه کامل نداشته باشید. بابا طرف که فرار نمیکنه. نامزدت ...

ناخاسه بود خیلی ناخاسه بود بدش ک ک دیگ اگ نمیزاشتم چن روز بام نمیحرفید میگ مال خودمی چرا نمیزاری مگ قراره منو بزاری بری ک نمیزاری 

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز