2821
2789
عنوان

نامزدم و 🥺😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1353 بازدید | 134 پست
کم کم داره شروع میشه یعنی شوهرت داره گیر دادناشو شروع میکنه اگه از الان جلوش و نگیری بخدا گرفتار میش ...

دیگ خسته شدم هزارتا حزف بم گفته خب اگ دوس داشتن اینه نمیخام دوسم داشه باشع مگ هر چی اون میگ باش 

منک براش همه چیو کنار گزاشتم ولی اون نه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه بخدا نگفتم خاهرت از اونجا میخره اخه هرچی خونوادش بگه همینه بخام ی پارچه بخرم خاهرش خیاطه میگ ب اب ...

تو الان شوهرت تو تیم خانوادشه. باید بیاریش سمت خودت.

جنگ و دعوا و قهر و فحش راه ننداز. توهینم نکن. ولی شخصیت و غرور خودتم حفظ کن. سکوت خیلی زیاد و اینکه همش به ساز بقیه برقصی باعث میشه ازت سواستفاده کنن.

به شوهرت نگو. به خواهرش بگو. بگو این بهم نمیاد. یا مدلشو دوس ندارم. اینو میموشم چاق یا لاغر نشون میدم یا پای شوهرتو غیرمستقیم بکش وسط بگو شوهرم از این رنگ خوشش نمیاد یا گفته دیگه از این مدلا نپوش. قبلشم کلی از خودش تعریف کن بگو وای چقدر سلیقه ات خوبه(الکی🤢😆) بگو خیلی خوشگله فکرکنم به تو بیشتر بیاد😉 بعدشم یا بگو فعلا پولشو نداری یا بگو فردا بیایم بخریمش الان جایی کار داری.

بعدشم اگه خواهرش خیاطه میتونی تا میتونی ازشون به نفع خودت استفاده کنی. کلی مدل پیچیده و سخت و خوشگل تو گوگل در بیار بده بهش. بگو بی زحمت این مدلو برام میدوزی تو خیلی خیاطیت عالیه هیچ خیاطی مثل تو نیست فقط کار تورو قبول دارم کلی رفتم پیش خانوادم  و دوستام از خیاطیت تعریف کردم که خواهرشوهرم یه پا هنرمنده و...😉🤢😅

خیاطی گیرت اومده ازش استفاده کن دختر.

اگه مجانی کار میکنه که نونت تو روغنه😄 اگه پول میگیره که کلی لباس بده بدوزه برات بالاخره در نهایت شوهرت پولشو میده و ببینه خواهرش گرون حساب میکنه یا لباسا گرونه،

دیگه خودش میگه ولشکن خرجش بالاست😝

گاهی هم شوهرتو ببر مغازه های دیگه بگو وای این لباس چه ارزونه ۱۵۰ تومن میخوام بدم خواهرت همینو برام بدوزه عیلی نداره درسته ۳۰۰ تومن میگیره ولی میدم😏😉

شوهرتم میگه نههه گرون میگیره همینو بخر.

...

خب گفتم دیگ گف قلط میکنی اینحوری بامن میحرفی قهر کرد رفت بش هیچی نگفتم بمن گف نه زنگ بزن نه اس بده&n ...

چه بچه پروییه. قهرنکن باهاش ولی باهاش سرسنگین باش ببینه خیلی از رفتارش عصبی و ناراحت هستی و حرفات جدی بوده خودش سرعقل میاد

...

نه بخدا نگفتم خاهرت از اونجا میخره اخه هرچی خونوادش بگه همینه بخام ی پارچه بخرم خاهرش خیاطه میگ ب اب ...

لوازم آرایشم مگه تو خونوادگی میری خرید؟

وقتی تنهایی برو یه جا بخر و برگرد اصلا هم نگو که لوازم ارایش خریدی لزومی نداری کسی بدونه تو چی خریدی و چی نخریدی.

اونجا هم اگه خواهرشوهرت میخواد خودشو پیش برادرشوهراش خوب نشون بده. برو بندازشون تو رودبایستی تا میتونی تخفیف بگیر و حالشو ببر. جلوی اونا از خواهرشوهرت تعریف کن بگو گفته جنساتون خوبه و تخفیف خوبی هم میدید. منم که آشنام. هروقتم میری ببین چیا تو مغازشون ندارن.دقیقا همونا رو بگو میخوام. بعدش بیا بیرون.

تو خودتم حس میکنم تو رودبایستی میفتی و نمیتونی نه بیاری.

...

من الان هیچیو نمیدونم ولی اینو میدونم ک نباید تا وقتی خوذش بزنگ منم زنگ بزنم

میتونی یه کاری بکنی.

گاهی من اینکارو میکنم.

یه پیام بلند بنویس یا حداقل چندتا پیام. خیلی بلندم نه. چون مردا حوصله خوندن ندارن.

سر یه تایمی که میدونی خواب نیست و خسته نیست و شکمش خالی نیست و سرش شلوغ نیست.

خیلی مهمه که چه زمانی پیامتو میخونه.

با لحن آروم ولی جدی حرفاتو خلاصه و مفید بزن.

بگو من خیلی روی تو حساب کرده بودم و عمیقا بهت علاقه دارم و دوس دارم باهم به بهترین چیزها برسیم ولی گاهی رفتارایی میکنی یا حرفایی میزنی که ناامیدم میکنی، اینکه به من فحش میدی اصلا رفتار قشنگی نیست.در شان تو نیست. من خیلی تورو قدرتمندتر ازاینا میدونم که با فحش بخوای چیزیو درست کنی. خودتم بارها دیدی هرچی گفتی من سکوت کردم و احترامتو نگه داشتم چون برام باارزشی. هرکاری گفتی انجام دادم. شایدم مواقعی عصبیت کردم یا اشتباهی مرتکب شدم بابت اون چیزایی که خطا بوده به سهم خودم عذرخواهی میکنم. الانم به شدت از رفتار تو دلخورم و به عنوان تنها مردی که قبولش دارم توقع شنیدن اینارو نداشتم و دوس ندارم این وضع ادامه پیدا کنه چون اگه اینجوری ادامه پیدا کنه کار به جاهای باریک میرسه. و برای حل مشکلمون یا باید مشاوره بریم یا اینکه...

میخوام از هرچیزی که ناراحتت میکنه یا هرچیزی که باهاش مشکل داری آروم و منطقی راجبش باهام صحبت کنی بدون فحش دادن تو و بدون قهرکردن من.

من سهم خودمو از این رابطه ادا کردم.

الانم اگه واقعا رابطمون برات مهمه بی زحمت هروقت وقت داشتی یه تماس بگیر باهام.

...

میتونی یه کاری بکنی. گاهی من اینکارو میکنم. یه پیام بلند بنویس یا حداقل چندتا پیام. خیلی بلندم نه. ...

حالا اینارو با زبون خودت و کمی خلاصه تر بنویس.

برای من همیشه جواب داه و به هرکیم گفتم جواب گرفته.

حالا دیگه بستگی به تو داره و اینکه چجور شخصیتی داره شوهرت.

ولی درکل جواب داده.

...

بش گفتم تو چرا هرچی میشه اینو میگی از میخاسی با اونا چت کنی چرا اومدی بامن گف بت یاد اوری میکنم ک می ...

از اون مردای بی بخاره که میخواد مردونگیش رو با فحش و تهدید ثابت کنه و به قول معروف گربه رو دم حجله بکش و حد وحدودا رو مشخص کنه. 

بچمون سرکشه باید رامش کنی. رامم میشه. این دیگه دست خودتو میبوسه. بستگی به تو داره

ولی اصلا تسلیم فحش و تهدیداش نشو.

درضمن حالا که عقدی، ان شاءالله که رابطه کامل ج.ن سی نداشتید🤲🏻. دوران عقدتو کشش بده. سریع ازدواج نکن و زیر یه سقف نرید

خدای نکرده فردا دیدی هیچ رقمه عاقل نمیشه تو نمونی و یه زندگی که راه برگشتش خیلی سخته و یه بچه تو شکم.

اگه برگردی هیشکی حمایتت نمیکنه و تا چندسال اسم مطلقه رو باید یدک بکشی اونم تو فرهنگ ما. و اگرم بمونی که به خاطر بچه مجبوری همه چیو تحمل کنی.

پس سریع ازدواج نکن. کشش بده به هربهونه ای. رابطه کاملم نداشته باش باهاش.

دیدی درست نمیشه خودت پاشو برو مشاوره. تو شهرتون. سرچ بزن یه مرکز خوب پیدا کن. پیش خانم برو. اگه اون حساسه.

اونجا هم اگه نهایتا جواب نداد. بعد دیگه باید عاقلانه تصمیمتو بگیری.

ولی خب اگه مشکلش بددهنی و قلدری و خانوادشه که اینا سیاست بازی درست میشه.

...

اره قبل نامزدی حرف زدن ب گوشش خورده خب عمه اونم دختر خالشم در باره من بد گفته بودن من چرا ب دل نمیگی ...

همین دیگه، حدسم درست بود.آدم بی دلیل از کسی بدش نمیاد. خب چون تو خانومی، بخشنده ای و با مزخرفات بقیه گوش خودتو آزار نمیدی. هرچیم از این به بعد گفتن یه گوشت در باشه یه گوشت دروازه. انقدر بگن تا جونشون دراد. بی توجه باش و جلوشون از بس به خودت برس و پیشرقت کن که بترکن😆 والا دلت خوشه. مردم پشت سر خدا و پیغمبرشم حرف میرنن چه برسه من و تو. بیکارن دیگه.

بعدشم مردای قلدر طبیعتا کینه ای هم هستن. چون به هیچ وجه نمیخوان کسی اونارو زیرسوال ببره.

هرحرف منفی راجب شوهرت میزنن به شوهرت نگو. الکی تازه تعریفشم کن بگو مثلا شوهرخالم گفته این شوهرت چه آدم باحالیه یا چه پسر زرنگیه ازش خوشم اومده و...

خانواده و فامیلاتو پیشش بالا ببر.

یا توی جمع اگه کسی به شوهرت تیکه انداخت سکوت نکن یه جوری که دعوا درست نشه پشت شوهرتو بگیر جلوی اونا.

شوهرت ببینه تو پشتشی خیالش راحت تر میشه.

بعدش نقطه ضعف شوهرتو مشخصه که قدرته. کل اعتماد به نفسش به غرور و زورشه. از همین فرمون جلو برو.

همش کارایی کن که شوهرت فکرکنه از بقیه مردا یه سروگردن بالاتره. چیزی تو خونه خراب میشه بگو تو بلدی و حرفه ای هستی  و میتونی درستش کنی. مغزشو بشور. بگو تو باید انقدر برای خودت ارزش قائل شی که حرفای فامیلای منو به انگشت پاتم حساب نکنی. وقتی اینجوری ناراحت میشی و واکنش نشون میدی پس یعنی قبول داری که حرفاشون درسته و عصبی شدی. باید اصلا توجه نکنی هرکی هرچی میگه بگه. منم بارها شنیدم فامیلات راجبم حرف زدن ولی اصلا ناراحت هم نشدم چون برام اهمیتی نداره. تو یه مرد قوی هستی تو کل فامیلای ما هیشکی مثل تو نیست حیف نباشه اعصابتو به خاطر ۴ تا حرف خراب کنی. اتفاقا نباید ارتباطت رو باهاشون قطع کنی باید بریم خونشون و رفت و امد داشته باشیم که تو خودتو ثابت کنی بهشون انقدر پیشرفت کنی و وضعت خوب بشه که جلوت خم و راست بشن و حرص بخورن و....

دیگه خلاصه هرمردی نقطه ضعفی داری و رگ خوابی. اونو بگیری تمومه.

...

همین دیگه، حدسم درست بود.آدم بی دلیل از کسی بدش نمیاد. خب چون تو خانومی، بخشنده ای و با مزخرفات بقیه ...

ی باریم ی چیزی گفت منم گفتم دایامو دوس دارم نمیتونم ک جلوشون وایسم ببینم چی میگن بم گف دایت بیخود کرده گوه میخوره میگ 

بخدا خیلی فوش میده خیلی اصلا نمیتونم باش بحرفم اصلا با دوستاش خوشه سه چهار ساعت روزی با دوستاشه اونوقت من باید تو خونه زندانی بشم اگ چیزیم بگم میگ بیابریم خونمون دیگ ی خونه ابجیاش 

حالا خونه ابجیاشونم برم فقط تلوزیون نگا میکنم ی یکمی کمک دس ابجیش باشم برم خونه خودشونم نه میریم جای بگرذیم نه هیچی دوتای بیرون نمیتونیم بمونیم فقط باید تو خونشون کار کنم ی مثلا کنارش نشستم ببینم چیکار میکنه ی باش بحرفم میگ پاشو کمک دس مادرم ی زن برادرم ک بدا نگن فلانی فقط تو اتاقه 

منم از ایندم میترسم میگم برم خونشونم این اینجوری میکن مادر شوهرم میگ اومدی باید ی بچه بیاری منم میگم من حداقل تا ۵سال نمیخام 

دوسم دارنا ولی اینجوری دوس داشتنو دوس ندارم من ی تفریحم ندارم 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز