تو الان شوهرت تو تیم خانوادشه. باید بیاریش سمت خودت.
جنگ و دعوا و قهر و فحش راه ننداز. توهینم نکن. ولی شخصیت و غرور خودتم حفظ کن. سکوت خیلی زیاد و اینکه همش به ساز بقیه برقصی باعث میشه ازت سواستفاده کنن.
به شوهرت نگو. به خواهرش بگو. بگو این بهم نمیاد. یا مدلشو دوس ندارم. اینو میموشم چاق یا لاغر نشون میدم یا پای شوهرتو غیرمستقیم بکش وسط بگو شوهرم از این رنگ خوشش نمیاد یا گفته دیگه از این مدلا نپوش. قبلشم کلی از خودش تعریف کن بگو وای چقدر سلیقه ات خوبه(الکی🤢😆) بگو خیلی خوشگله فکرکنم به تو بیشتر بیاد😉 بعدشم یا بگو فعلا پولشو نداری یا بگو فردا بیایم بخریمش الان جایی کار داری.
بعدشم اگه خواهرش خیاطه میتونی تا میتونی ازشون به نفع خودت استفاده کنی. کلی مدل پیچیده و سخت و خوشگل تو گوگل در بیار بده بهش. بگو بی زحمت این مدلو برام میدوزی تو خیلی خیاطیت عالیه هیچ خیاطی مثل تو نیست فقط کار تورو قبول دارم کلی رفتم پیش خانوادم و دوستام از خیاطیت تعریف کردم که خواهرشوهرم یه پا هنرمنده و...😉🤢😅
خیاطی گیرت اومده ازش استفاده کن دختر.
اگه مجانی کار میکنه که نونت تو روغنه😄 اگه پول میگیره که کلی لباس بده بدوزه برات بالاخره در نهایت شوهرت پولشو میده و ببینه خواهرش گرون حساب میکنه یا لباسا گرونه،
دیگه خودش میگه ولشکن خرجش بالاست😝
گاهی هم شوهرتو ببر مغازه های دیگه بگو وای این لباس چه ارزونه ۱۵۰ تومن میخوام بدم خواهرت همینو برام بدوزه عیلی نداره درسته ۳۰۰ تومن میگیره ولی میدم😏😉
شوهرتم میگه نههه گرون میگیره همینو بخر.