2821
2789
عنوان

نامزدم و 🥺😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1353 بازدید | 134 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین عزیزم. اشتباهت همینه. سیاست نداری. میگه برو از اونجا بخر خواهرم از اونجا میخره. بگو باشه اتفاق ...

نه چرا باید لج بیوفته. الان شوهر من بگه خاهرم از فلان جا فلان چیزو خریده برو اونجا. من میگم ن من از وسایلای اونجا خوشم نمیاد. خب سلیقه ایه. و الان بخاهرشم توهینی نکردم. باید لج بیوفته؟؟؟ چیز خاصی نیس اینا تو زندگی. 

درک نمیکنم هرچقدم حرصش بدی حق نداره بگه گوه خوردی با جدوابادت😐🔪 واسه من ک شوهرمه و کلی حرصش دادم ...

افتخار نکن به خودت. یه روزی صبرش لبریز بشه فحش که سهله دونه دونه حرصاشو سرت خالی میکنه.

وقتی فحش نمیده تو هم نمیتونی حرصش بدی و افتخار کنی که من رو شوهرم شیرم.

تو داری تخم کینه رو تو دل اون میکاری. اتفاقا باز اگه فحش بده خودشو خالی کرده ولی وقتی سکوت کنه عین یه بمبه که روزی میترکه. اگه بددهنی نمیکنه و اذیتی نداره برات تو هم ازش سواستفاده نکن.

...

ببین عزیزم. اشتباهت همینه. سیاست نداری. میگه برو از اونجا بخر خواهرم از اونجا میخره. بگو باشه اتفاق ...

نه بخدا نگفتم خاهرت از اونجا میخره اخه هرچی خونوادش بگه همینه بخام ی پارچه بخرم خاهرش خیاطه میگ ب ابجیم بزنگم بد منم بش گفتم باش بزنگ زنگید ابجیش ی کیو گفت منم گفتم خوشم نمیاد گف خب اونو بگیر دیگ خاهرم دوسش داره منم خریدم الانم نمیپوشمش چون خوشم نمیاد ازش اون وسایل ارایشم بردار شوهر هاهرشه براهمین خاهر مثلا میهاد جلو خوناده شوهرش خودشو خوب نشون میده بدشم اخه وساژلای ک میخاستمو اونجا نبودن اخه من هرچ سکوت کنم بیشتر میشه خودش میگ حق ندارن دخالت کنن خودشم راهشو میده ک دخالت کنن منم از این حرسم میگیره 

هرکاری بکنم بازم من بدم 

چرا بدش میاد ازشون؟ چیزی دیده ازشون؟ یا پشت سرش حرفی زدن که به گوشش خورده؟

اره قبل نامزدی حرف زدن ب گوشش خورده خب عمه اونم دختر خالشم در باره من بد گفته بودن من چرا ب دل نمیگیرم خب منم میدونم دیگ با کی باید بحرف با کی نه. یکی دوتا پشت سرش حرف گفتن اون میگ همرو بندازه منم میگم نمیتونم 

باید جلوش وایسم 

بش گفتم بخاطر این اخلاقت باید بریم مشاوره اصلا میگ چرا میگی 

مشاوره 

افتخار نکن به خودت. یه روزی صبرش لبریز بشه فحش که سهله دونه دونه حرصاشو سرت خالی میکنه. وقتی فحش نم ...

کی سو استفاده کرده؟؟؟؟😐🔪

حتما این افتخار کردن داره ک شوهرت را ب را فحشت بده؟؟؟؟؟

از چیزی خبر نداری منو ب رگبار نبند

رو شوهرم شیررررررر نیستم من اتفاقا اون خیلی ابهت داره و نمیزاره کسی بهش بدی کنه و زور بگه

ممنون میشم ریپ نزنی

ای تف ب این زندگی😐🔪میخام حرص نخورم ولی نمیشه 
امشب از سرکار دیر برگشت خونه نگران نشو

باشه عسیسم منتظرم ببینم کی میاد خونه😐😂

ی جاری اینجا داشتم ک دیگ نمیاد سایت خودت بیا جاریم شو😎😂

نه دختر با دختر خالم میگ با هرکسیحرف نزن دختر خالم خونمون بود دیشب میگ چرا باش حرفیدی اخ دختر خالم ص ...

اجازه تهدید کردن بهش نده. تهدید میکنه که میرم با دخترا چت میکنم. اگه واقعا تعهدی در قبالت نداره واقع بین باش. هنوز عقدی. تا سفید شدن موهای سرت قراره باهاش زندگی کنی. نمیشه تقی به توقی بخوره اونم تهدید کنه بگه منم میرم چت میکنم و ... نزار با اینجا تورو بترسونه و ساکتت کنه. بگو اگه من روزی بدونم تو همچین کاری کردی و تعهدی به من نداری ساکت نمیمونم حتی اگه چندسالم از زندگیمون گذشته باشه و بچه هم داشته باشیم. بار آخرتم باشه با این چیزا منو تهدید میکنی.

...

اجازه تهدید کردن بهش نده. تهدید میکنه که میگم با دخترا چت میکنم. اگه واقعا تعهدی در قبالت نداره واقع ...

بش گفتم تو چرا هرچی میشه اینو میگی از میخاسی با اونا چت کنی چرا اومدی بامن گف بت یاد اوری میکنم ک میتونم گفتم من بت میگم من از خیانت بدم میاد منم ی کارای میتونم فقط بخاطر دوس داشتنمه بخاطر احتراممه 

بش گفتم مگ من ب خانوادت بی احترامی کردم گف قلط میکنی 

گفتم خب اگ از اول خودمو میگرفتم نمیگفتی ک وظیفته بشون احترام بذاری اونیک اون ازم میخاد یچیزی دیگس میگ خاهرام اومدن بت کلی فوشم دادن نباید دم بزنی 

مگ میشه؟

باشه عسیسم منتظرم ببینم کی میاد خونه😐😂 ی جاری اینجا داشتم ک دیگ نمیاد سایت خودت بیا جاریم شو😎😂

همینجوری خالی خالی جاری شم؟؟ 

برادر شوهرتو هماهنگ کن😂😂😂

راستی شوهرت داغه چون زیر دستگاه بود😁🤓

کی سو استفاده کرده؟؟؟؟😐🔪 حتما این افتخار کردن داره ک شوهرت را ب را فحشت بده؟؟؟؟؟ از چیزی خبر ندا ...

میگی حرصش میدم و کلی بلا سرش آوردم ولی اون تاحالا چیزی نگفته و فحشم نداده.

منم گفتم این اصلا نشونه خوبی نیست. مردایی که واکنش نشون نمیدن میریزن توخودشون و ممکنه یه روز بترکن. از این قضیه سواستفاده نکنی بگی خب اون چیزی نمیگه بزار من هی حرصش بدم و...

تو هم آروم باش عزیز

...

همینجوری خالی خالی جاری شم؟؟  برادر شوهرتو هماهنگ کن😂😂😂 راستی شوهرت داغه چون زیر دستگاه بو ...

الان اگ‌تهرانی بیا ادرسشو بدم برو پیشش😐😂

نخیر زیر افتاب بوده شوهرم😐😂کارش زیر افتابه کلاااا

2824
2823
2791
2779
2792